Home Contact

Contact

Over mij

Mijn sterrenbeeld is Tweelingen en ik herken mezelf volledig in de volgende omschrijving die ik ergens opduikelde op internet:
Een geslepen manipulator van de taal in woord en geschrift en daardoor een goede debater, diplomaat, schrijver, journalist of advocaat.
Alles draait bij mij om communicatie. Ik hou ervan om met mensen te praten en uit te vinden wat hen drijft. Schrijven vind ik het leukste wat er is. Het zet me aan het denken en dat leidt tot nieuwe inzichten en ideeën.

Mijn services

Ik schrijf over alles wat me boeit, opvalt en raakt. Uit eigen beweging maar natuurlijk ook in opdracht.
Mijn werkterrein is breed; ik ben regiocorrespondent voor het Eindhovens Dagblad, schrijf reviews, persberichten en andere artikelen op maat.
Daarnaast kan je bij me terecht voor content ten behoeve van je website en social media. Die content is niet alleen uniek en pakkend, maar voldoet ook aan de criteria om hoog te ranken in Google. Daarvoor werk ik samen met mensen die het klappen van de zweep kennen op dat gebied.

Stuur ons een bericht!

LATEST POSTS

EEHT, lunchroom en werkatelier Best: Hoe is het na 1 jaar?

Mijn allereerste krantenartikel dat ik ging schrijven voor het Eindhovens Dagblad ging over EEHT. Dus ik vond het keispannend! Officieel open Ze waren op dat moment...
- Advertisement -