Home Contact

Contact

(Content) schrijven vind ik het leukste wat er is. Dat kan ik ook voor jou doen natuurlijk! Op die manier kun jij je blijven focussen op de dingen waar jij goed in bent en die jij waarschijnlijker veel leuker vindt. Lees hier meer over wat ik allemaal voor jou kan doen.  Of vul het onderstaande formulier in, dan bel ik je op en kan ik jouw vragen meteen persoonlijk beantwoorden.

Meer over mij weten? Lees verder onder het contactformulier.

Wat kan ik voor je doen?

  Over mij

  Mijn sterrenbeeld is Tweelingen en beter had ik het niet kunnen treffen. Ik voel me ook echt een tweeling en vond een mooie omschrijving:

  Het zijn vaak geslepen manipulatoren van de taal (zowel in woord als in geschrift) en het zijn goede debaters, diplomaten, sprekers, predikers (eerder briljant dan diepzinnig), docenten, schrijvers, dichters, journalisten of advocaten.

  Yep, that’s me! Als we dan toch aan het omschrijven zijn: ik ben dol op koken, eten, reizen, ballet (kijken dan!), dieren in het algemeen maar honden in het bijzonder, muziek (oude)  en films of series kijken. Lezen doe ik bij vlagen, nu ik een ereader heb merk ik wel dat ik het sneller doe dan eerst. Want dat ding neem ik namelijk makkelijk overal mee naar toe.

  Ik praat graag met andere mensen, of liever gezegd: ik laat hen praten door ze allerlei vragen te stellen die ze niet hadden verwacht of zien aankomen. Dus ik hoor nogal eens wat! Handig voor mijn werk bij de krant of eigenlijk altijd bij het content schrijven. Vaak krijgen mensen al pratend andere inzichten en gaan ze scherper formuleren. En dat is alleen maar goed natuurlijk. Op die manier vertel je echt waar het over gaat.

  Meer persoonlijk? Ik ben dol op de mensen die me echt na staan. Daar besteed ik zoveel mogelijk aandacht aan. Ik kom uit een gezin van vier (2 zusjes, 1 broer die een flink stuk ouder zijn dan mij). Zelf heb ik een geweldige zoon, schoondochter en twee klein-poezen. Ik heb helaas zelf geen huisdieren meer; dat past niet in mijn nieuwe manier van leven. Wil je daar meer over lezen? Zoek dan op deze sites naar de blogs over de Menopause Magician of kijk op mijn Facebookpagina. Als je toch op Facebook zit is InAndOutOfAfrica ook leuk om te bekijken, daar schrijf ik over mijn avonturen in Zuid-Afrika.

  En, rettekettet! Ik heb een verloofde! Een echte Zuid-Afrikaan.

  Als de Menopause Magician vertel ik over hoe ik mijn leven drastisch aan het omgooien ben, noodgedwongen. Ik ben bijna 60 en ik zou het geweldig vinden als andere mensen, die aarzelen over moeilijke beslissingen of drastische stappen, moed zouden putten uit mijn verhaal. Het is nooit te laat en je bent nooit te oud. Sterker nog, je hebt zoveel expertise opgebouwd in je leven tot nu toe dat je tot veel meer in staat bent dan je denkt. Laat je niet wijsmaken dat je beter “gewoon” kunt blijven doen wat je al doet omdat je dan tenminste weet waar je aan toe bent. Liever ongelukkig met het bekende dan een kans op geluk met het onbekende?? Nee toch? 

  Het zou geweldig zijn als ik een grote olievlek zou kunnen veroorzaken met Menopause Magician. Nog steeds stuit ik op situaties waarin je als vrouw (in of na de overgang) toch een beetje naar de zijlijn wordt geschoven. Overgang is geen ondergang! Dus laat je niet in een hoekje wegzetten!

  Klik op de foto en ik vertel wat ik voor je kan doen!spot_img

  Recente berichten

  Wilma vertelt over haar werk bij A-Talent

  0
  Anderhalf jaar geleden begon ik bij A-Talent als tekstschrijver. De bedoeling was dat ik talenten met autisme zou interviewen zodat ik een verhaal over...