Home Contact

Contact

Schrijven vind ik het leukste wat er is. Dat kan ik ook voor jou doen natuurlijk! Dan kan jij je blijven focussen op je eigen werk. Lees hier hoe ik je kan helpen. Of vul het onderstaande formulier in, dan bel ik je op en kan ik jouw vragen meteen persoonlijk beantwoorden.

Meer over mij weten? Lees verder onder het contactformulier.

Wat kan ik voor je doen?

Over mij

Mijn sterrenbeeld is Tweelingen. Als ze het al niet eerder hadden uitgevonden had ik het zelf gedaan. Want ik ben er precies EEN! Ik vond een mooie omschrijving (heb ‘m iets ingekort):

Het zijn vaak geslepen manipulatoren van de taal (zowel in woord als in geschrift) en het zijn goede debaters, diplomaten, sprekers, predikers (eerder briljant dan diepzinnig), docenten, schrijvers, dichters, journalisten of advocaten.

Nou, dat ben ik wel zo’n beetje! Verder ben ik dol op koken, eten, reizen, ballet (kijken dan!), honden, muziek en films of series kijken. Lezen doe ik als ik tijd heb (boeken tijdens de vakantie, tijdschriften tussendoor).

Ik praat graag met andere mensen, of liever gezegd: ik laat hen praten door ze allerlei vragen te stellen die ze niet hadden verwacht of zien aankomen. Dus ik hoor nogal eens wat! Handig voor mijn werk bij de krant.

Meer persoonlijk? Ik ben dol op de mensen die me echt na staan. Daar besteed ik zoveel mogelijk aandacht aan. Ik kom uit een gezin van vier (2 zusjes, 1 broer die een flink stuk ouder zijn dan mij). Zelf heb ik een geweldige zoon, schoondochter en twee klein-poezen. Verder heb ik een hond (Saar).

En, rettekettet! Ik heb een verloofde! Een echte Zuid-Afrikaan. Hoe dat allemaal werkt lees je hier!

 

Klik op de foto en ik vertel wat ik voor je kan doen!

Recente berichten

IVN Best viert 50-jaar bestaan

0
50 jaar geleden werd IVN Best opgericht. Het wordt beschouwd als één van de meest vooraanstaande afdelingen binnen IVN Nederland. Het jubileumjaar staat bol...