Wilma Vervoort Mijn Moedboek Tekstschrijver Menopause Nomad Power of the Pen InandoutofafricaTekstschrijver – Content Schrijven – Correspondent – Redacteur

<<== Dit ben ik. Een tekstschrijver van online content die goed scoort op Google. En ik draai mijn hand ook niet om voor andere teksten. Ik werk voor de krant en ben de auteur van Mijn Moedboek. 

Wanneer jij zelf geen ster bent in schrijven (of het gewoon niet leuk vindt of er geen tijd voor kunt vrijmaken) help ik je graag uit de brand. Ik denk met je mee en zet jouw gedachten om in pakkende tekst. Ja Wilma! Dat is nou preCIES zoals ik het bedoelde!

 

Goede, unieke content schrijven is een vak. Mijn vak. Ik help je graag. Neem gerust contact met me op.

Wat kan ik voor je doen?

“Ik weet precies wat ik wil zeggen, maar om het op te schrijven …. dat lukt me gewoon niet!” Herken jij je daarin? Geldt dat ook voor jou? Maar zit je ondertussen wel om tekst verlegen? Dan ben ik degene die je moet hebben! Samen met jou zet ik jouw ideeën en gevoelens om in pakkende teksten. Lees verder over de Carefree Continuous Content pakketten die ik speciaal voor jou heb samengesteld.

Carefree Continuous Content

Met de regelmaat van de klok krijg je lekker verse content aangereikt waarmee je jouw volgers steeds weer weet te verrassen. Je sociale mediakanalen en je website of webshop zijn voortaan altijd up-to-date. Door de interessante blogs die erop staan word je steeds meer beschouwd als een expert. Je merkt het: je krijgt veel meer reacties en niet alleen maar van de mensen die jou al kennen. De olievlek verspreidt zich omdat Google dol is op unieke content.

Dat wil jij toch ook? Maar hoe krijg je dat voor elkaar? Je hebt niet veel tijd en eigenlijk heb je er ook geen zin in. Gelukkig kun je bij mij terecht. Eén van mijn CAREFREE CONTINUOUS CONTENT pakketten is jou vast op het lijf geschreven. Zo niet, dan mag je er zelf een samenstellen.

Om het je makkelijk te maken: een paar hapklare pakketten

  1. Blog, 1 per maand    80 euro
  2. Blog, 2 per maand    130 euro
  3. Blog & 4 Posts          130 euro
  4. 8 korte social posts   125 euro

Lijkt het je wat? Top! Neem gelijk contact met me op.

SEO* tekstschrijver van online content

*SEO staat voor Search Engine Optimalization oftewel zoekmachine-optimalisatie. Dat betekent dat jouw “online” teksten woorden en zinnen bevatten die jouw doelgroep intypt wanneer ze “googlen” omdat ze naar iets op zoek zijn wat jij ze te bieden hebt.
Wanneer wij gaan samenwerken zoeken we samen uit hoe we jou zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van Google kunnen laten opduiken.

Up-to-date content op je website en social mediakanalen

Tekstschrijver Wilma Vervoort Interactive Acts Webdesign SEO Content ScrhijvenJe bent aan het winkelen en je wilt echt iets leuks gaan kopen. Bij welke winkel stap je binnen? Die ene die er fris en goedverzorgd uitziet? Of die andere met die vergeelde etalage waar het stof rond dwarrelt? Waarschijnlijk laat je die laatste links liggen. Mensen die op het internet “winkelen” redeneren net zo; ze klikken alles weg wat er gedateerd uitziet.

Je weet natuurlijk best wel dat het zo werkt. Maar tegelijkertijd vraag je je ook af hoe je het in ’s hemelsnaam voor elkaar moet krijgen. Steeds weer iets nieuws verzinnen en het dan ook nog opschrijven, met de juiste zoekwoorden erin. Je hebt eigenlijk wel iets anders te doen en echt leuk vind je dat geschrijf sowieso niet.

Misschien kan ik je helpen door jou elke week of maand, of wanneer je maar wilt, verse content aan te reiken. Dan ben je online compleet up-to-date zonder dat je er ook maar iets voor hebt hoeven doen. Klinkt goed? Neem contact met me op om af te spreken hoe we het samen op de rit kunnen zetten.

Vertalen van teksten:

Je wilt een stuk tekst vertaald hebben. Natuurlijk kun je het door Google Translate halen, lekker snel en goedkoop bovendien! Maar laten we eerlijk zijn, die tekst doet natuurlijk niks voor je. En ook niet voor degene die hem leest.

Bij het vertalen gaat het er immers om dat de originele boodschap nog steeds goed wordt overgebracht. Eigenlijk is het meer “herschrijven” dan “vertalen”, tenminste, als je mij vraagt het voor je te doen. Ik spreek en schrijf net zo vaak in het Engels als in het Nederlands. Als je me nodig hebt weet je me te vinden!

Persberichten:

Content schrijven SEO Tekstschrijver Wilma Vervoort Je hebt iets (nieuws) te melden en wilt dat natuurlijk aan de grote klok hangen. Misschien is een persbericht dan iets voor jou? Jij vertelt me in jouw eigen woorden wat het grote nieuws is en vervolgens maak ik er een kort en puntig bericht van.

Natuurlijk kun jij dat bericht daarna zelf gaan verspreiden. En als je wilt kan ik je daarbij helpen door het in mijn “nieuws-netwerk” te laten oppikken. Misschien kom je wel in Google-news terecht. Het is weer eens een heel andere manier om jouzelf of je organisatie onder de aandacht te brengen.

Plannen schrijven

Samen een plan schrijven is nog niet zo makkelijk. Documenten delen die wemelen van de aanpassingen, verschillende versies die circuleren … wat een gedoe!

Ik beschik over een “tool” waarmee je als team 24/7 aan een plan kunt werken op een gestructureerde manier. Ik maak een opzet voor jullie met hoofdstukken en open vragen. Jullie antwoorden daarop wanneer je tijd en zin hebt. O ja, je kunt ook nog reageren op elkaars antwoorden. Zodra je inlogt zie je meteen de meest recente versie, dus geen misverstanden.

Nadat alles is ingevoerd zijn er 2 opties: ik lever de informatie aan jullie aan in MS-Word en jullie zetten zelf de puntjes op de i. Of je vraagt mij om er een soepel leesbaar document van te maken.

Goed idee voor bijvoorbeeld basisscholen die een schoolplan moeten schrijven. Maar natuurlijk is het geschikt voor elke organisatie die aan plannenmakerij doet.

Puntjes op de i zetten

Alle ingrediënten voor je plan, artikel, offerte zijn er; ze moeten alleen nog vertaald worden naar een prettig leesbaar, duidelijk document. In de juiste toonzetting geschreven, dus passend bij jouw doelstelling. Misschien kan het losjes, misschien moet het formeel. Maar om een of andere reden kom je er maar niet aan toe. Ik zou je kunnen helpen door er een goed geformuleerd geheel van te maken. Meer weten? Neem dan contact met me op.

Huis aan huis krant

Tekstschrijver Wilma Vervoort Interactive Acts Webdesign Content ScrhijvenWil jij lokaal iets onder de aandacht brengen? Echt lokaal? Huis aan huis? Denk dan eens na over jouw eigen huis-aan-huis blad. Een pagina of 8 met artikelen en advertenties die bij jouw strategie passen.

Rechts zie je een voorbeeld van zo’n krant die ik heb gemaakt. Ik neem je het gehele proces uit handen, tot en met de verspreiding aan toe.

Teksten nakijken – redactie

Nou, je tekst is af. Ziet er best goed uit eigenlijk! Maar … je hebt een blinde vlek als het om je eigen teksten gaat. Je ziet de foutjes niet of de net iets kromme zinnen. Daarom is het handig om iemand anders de tekst te laten lezen. Die een positief kritische blik heeft en met goede suggesties komt om jouw tekst nog beter te maken.

Denk hierbij aan werkstukken voor je studie, offertes, instructies, handleidingen, rapporten, presentaties, manuscripten. Je wilt de aandacht van de lezer vasthouden dus het moet duidelijk geschreven zijn en uitnodigend.

Als de tekst bedoeld is voor online gebruik komt er nog een dimensie bij: het verwerken van de juiste zoekwoorden zodat het echte “SEO content” wordt.

wilma vervoort-tekst tovenaar-menopause nomad-inandoutofafria-power of the pen Mijn MoedboekAfnemen van interviews:

Een interview met een leverancier, een tevreden klant of met jou zelf kan een verrassend artikel opleveren.

Het is erg leuk om dat op je site of socials te plaatsen. In no time maak jij je doelgroep duidelijk waar jij voor staat en wat er bij jou te halen valt.

Posten op social media:

Een paar zinnen om een blog of vlog te publiceren, een kort en krachtige “post” plaatsen; hoe vaker je unieke content plaatst, hoe beter je gaat scoren in Google. De kracht zit hem in consequent blijven publiceren. Maar dat kost best veel tijd, als je het allemaal zelf wilt doen.

Misschien is een “care free contentpakket” iets voor jou? Wanneer je me een mail stuurt met je gegevens laat ik snel iets van me horen.

Onderzoek naar de juiste zoekwoorden:

Het goed gevonden worden door de zoekmachines zorgt ervoor dat er veel bezoekers op jouw site of social mediakanaal terechtkomen. Daarvoor is het nodig dat de juiste zoekwoorden en zoektermen in jouw online content verwerkt zijn.

Maar hoe weet je nou wat die woorden zijn? Een ding is zeker, het zijn vaak niet de woorden die je zelf zou bedenken. Een zoekwoordenonderzoek levert je de nodige informatie op. Wil je weten wat dat inhoudt? Neem dan contact met me op.

Ik maak onderdeel uit van een team dat zich heeft toegelegd op het bouwen van websites en webshops. Misschien wil je daar iets meer over weten? Je kunt hier contact met ons opnemen.

Hoe doe ik zaken?

Wilma Vervoort Eindhovens Dagblad Interactive Acts Content SchrijvenHet is fijn als we samen een goede klik hebben, dat werkt zoveel makkelijker. Daarom is het handig om wat meer over mezelf te vertellen zodat jij kan inschatten of dat bij jou past.

Ik maak duidelijke afspraken, hanteer algemene voorwaarden en vraag altijd (een deel van de) betaling vooraf. Dat is niet zozeer omdat ik JOU niet vertrouw maar omdat ik in het verleden regelmatig mijn neus heb gestoten. Wanneer ik teksten eenmaal heb opgestuurd kan ik ze namelijk niet meer terugpakken als de rekening onbetaald blijft. En dat is niet leuk, om het maar eens zachtjes uit te drukken.

Wat voor schrijver ben ik?

Eentje die niet zo maar klakkeloos opschrijft wat jij zegt. Door vragen te stellen laat ik je nadenken en dieper graven. Wat, waarom, waarin onderscheid jij je van de rest, wat lever jij aan resultaat op? Dus behalve jouw schrijver ben ik zeker ook jouw sparringpartner!

Ik werk al 30 jaar voor mezelf en heb een brede ervaring opgebouwd op allerlei gebieden en in allerlei functies. Veel saleswerk gedaan en daarnaast tal van organisaties begeleid die op zoek waren naar feiten omdat ze stappen wilden nemen. Die feiten kreeg ik boven tafel.

Schrijven betekent voor mij: vrijheid. Ik kan schrijven waarover, waar en wanneer ik maar wil. En ik maak er een sport van om het zo mooi en doeltreffend mogelijk te verwoorden. Zonder buzz-words want die HAAT ik!

Ben jij naar zo’n schrijver op zoek? Stuur me dan een mail of neem via het formulier contact op. Ik ben benieuwd hoe ik je kan helpen.

Een klein stukje achtergrond

Als kind schreef ik al verhalen voor de schoolkrant. Door de jaren heen ben ik altijd aan het schrijven geweest. STApels dagboeken heb ik vol-gepend en ik ben één van die zeldzame types die gek is op het in elkaar draaien van puntige Sinterklaasgedichten dan wel toepasselijke teksten schrijven voor liedjes bij bruiloften en partijen.

Als Menopause Magician blog ik over grote veranderingen in mijn leven in de hoop andere mensen te inspireren.

Daarnaast schrijf ik over mijn regelmatige verblijf in Zuid-Afrika, kijk maar op InAndOutOfAfrica. Ik ben daar bij mijn verloofde. Een echte Zuid-Afrikaan.

Ik heb een boek geschreven Mijn Moedboek dat je online kunt kopen. Hier lees je er meer over.