SEO Content Writer Best
Tekstschrijver Best

Ik ben tekstschrijver. Want schrijven vind ik het leukste wat er is. Dat doe ik bijvoorbeeld als correspondent voor het Eindhovens Dagblad. The Power Of The Pen is mijn eigen nieuwssite.

“Ik weet precies wat ik wil zeggen, maar om het op te schrijven …. dat lukt me gewoon niet!” Geldt dat ook voor jou? En zit jij om tekst verlegen? Dan ben ik degene die je moet hebben! Want mij lukt dat namelijk wel. Je mag meteen contact opnemen maar natuurlijk kun je ook nog even verder lezen.

Ik schrijf niet alleen op wat jij wilt kwijt wilt, ik laat je nadenken en dieper graven doordat ik je allerlei vragen stel. Wat en waarom, waarin onderscheid jij je van de rest, wat lever jij aan resultaat op? Dus behalve jouw schrijver ben ik zeker ook jouw sparringpartner!

ik werk al 30 jaar voor mezelf en heb een brede ervaring opgebouwd op allerlei gebieden en in allerlei functies. Altijd communicatie. Altijd gericht op mensen. Veel saleswerk gedaan en vooral ook organisaties begeleid als ze op zoek waren naar feiten omdat er stappen genomen moesten worden.Huisartsen, aannemers, Delft-ingenieurs of advocaten, ze hebben allemaal bij me aan tafel gezeten.

Ik ben me gaan toespitsen op schrijven omdat dat voor mij vrijheid betekent. Ik kan schrijven waarover ik wil, en waar en wanneer ik maar wil. En ik maak er een sport van om het zo mooi maar wel doeltreffend mogelijk te verwoorden. Zonder buzz-words want die HAAT ik! Ben jij naar zo iemand als ik op zoek? Stuur me dan een mail of neem via het formulier contact op. Ik ben benieuwd wat ik voor je kan betekenen!

Als kind schreef ik al verhalen voor de schoolkrant. Door de jaren heen ben ik altijd aan het schrijven geweest. STApels dagboeken heb ik volgepend en ik ben één van die zeldzame types die gek is op het aan elkaar rijmen van puntige Sinterklaasgedichten of toepasselijke teksten bedenken voor liedjes bij bruiloften en partijen.

Ik kan voor je schrijven of jouw eigen teksten redigeren. Wat daar allemaal onder valt? Nou ja, wat jij zou willen zou ik zeggen! Onderstaand geef ik alvast wat voorbeelden.

Tekstschrijver Best
Tekstschrijver Best

SEO Web content

SEO staat voor Search Engine Optimalization. In goed Nederlands: zoekmachineoptimalisatie. Dat betekent dat er woorden, zinnen in de teksten staan die mensen gebruiken wanneer zij “googlen” om iets op te zoeken. Zoekwoorden en zoektermen dus.

De doelgroep die jij wilt bereiken gebruikt die ook, dus jouw teksten op je website, webshop of social media moeten die zoekwoorden en zoektermen bevatten. Als je je aan de Google-regels houdt is de kans groot dat jij in de zoekresultaten gaat opduiken.

En daarom is goede content schrijven nog niet zo makkelijk. Het moet lekker leesbaar en toegankelijk zijn, informatief, uniek en dus die zoekwoorden bevatten. Daarnaast is het dan nog van belang dat je regelmatig iets nieuws toevoegt zodat de boel up to date blijft.

Niets zo treurig als een website of -shop waar niks aan gedaan wordt. En zeg nou zelf: jij gaat toch ook niet een winkel binnen waar alles in de etalage stoffig en vergeeld is?

Kortom: goede, unieke content schrijven is een vak. Mijn vak. Ik help je graag. Neem gerust contact met me op.

SEO Content Writing Best
SEO Content Writing Best

Ik kan teksten schrijven voor jouw website, webshop en social media kanalen. Bijvoorbeeld blogs die je niet alleen op de website kunt plaatsen maar meteen kunt gebruiken om je social media-kanalen up to date te houden. Het enige wat jij hoeft te doen is af en toe met me praten. Dan weet ik vervolgens waar ik over kan schrijven.

Vertalen van teksten:

Het vertalen van Nederlandse teksten naar Engels of juist van Engels naar Nederlands. Als het web content betreft uiteraard met het toepassen van de juiste zoektermen.

Persberichten:

Ik schrijf korte, krachtige persberichten, die ik laat verspreiden waardoor ze zelfs in Google News terecht kunnen komen. Daar ga je ECHT goed door scoren in Google! Een persbericht kan over van alles gaan en het is een slimme manier om jou of je organisatie op de kaart te zetten. Gewoon een kwestie van slim publiceren.

Correspondent Eindhovens Dagblad BestArtikelen over specifieke onderwerpen:

We bespreken samen de details die bij deze specifieke opdracht komen kijken. Is het online, offline of beiden? Mogelijk is er al achtergrondinformatie beschikbaar? Anders doe ik zelf de research wel! Ook hier komen mijn specifieke kwaliteiten als SEO-tekstschrijver goed van pas.

Proeflezen, redigeren:

Het blijft lastig om je eigen tekst objectief te beoordelen of om er schoonheidsfoutjes uit te halen. Een buitenstaander zoals ik heeft een frisse, objectieve kijk en dat werkt veel beter. Die kan ook meteen inschatten of het duidelijk is wat je geschreven hebt. Want het is best lastig om te schrijven voor een leek (min of meer) wanneer je zelf enorm bent ingevoerd in een onderwerp.

Denk bijvoorbeeld aan handleidingen, rapporten, offertes, presentaties. Alles moet duidelijk en uitnodigend zijn, want dan houd je de aandacht van de lezer vast.

Als de tekst bedoeld is voor online gebruik komt er nog een dimensie bij: het verwerken van de juiste zoekwoorden zodat het echte “SEO content” wordt.

Afnemen van interviews:

Een interview met een leverancier, een tevreden klant of met jou zelf kan een verrassend artikel opleveren. Of een veelzeggend informeel filmpje gewoon uit de losse pols, waaruit heel duidelijk blijkt wat je nastreeft, verkoopt of hoe jouw diensten gewaardeerd worden. Het is DE manier om unieke content te genereren zodat Google jou een aantrekkelijke partij blijft vinden.

Continuous Content WritingPosten op social media:

Een paar zinnen om een blog of vlog te publiceren, een kort en krachtige “post” plaatsen, een pagina aanmaken op bijvoorbeeld Facebook of LinkedIn. Maar net zo goed op Pinterest, Instagram of Twitter. Hoe vaker je unieke content plaatst, hoe beter je gevonden wordt en hoe groter de kans dat je als autoriteit of expert wordt aangemerkt. De kracht zit hem in consequent blijven publiceren. Voor het aanmaken van socials kun je ook bij me terecht.

Onderzoek naar de juiste zoekwoorden:

Het goed gevonden worden door de zoekmachines zorgt ervoor dat er veel bezoekers op jouw site of social mediakanaal terechtkomen. Daarvoor is het nodig dat de juiste zoekwoorden en zoektermen in de web content verwerkt worden. Maar hoe weet je nou wat die woorden zijn?
Daar moet je een onderzoek naar doen en dat kan ik je uit handen nemen. Aan de hand van de antwoorden op de vragen die ik stel ga ik meteen aan de slag, samen met mijn team.

Website laten maken BestBouwen of pimpen van jouw website/-shop:

Ons team bestaat uit webdesigners, grafisch ontwerpers en SEO-specialisten. Natuurlijk kunnen we nieuwe websites en webshops bouwen maar ook bestaande evalueren en optimaliseren.

We zetten speciale tools in om bijvoorbeeld performance, eigenheid en veiligheid te meten. Ook kijken we naar de manier waarop de site gebouwd is en of er voldaan wordt aan de regelgeving inzake de nieuwe privacywetgeving. Vaak kun je met een paar kleine ingrepen je website of webshop een behoorlijke boost geven.

Hier vind je meer informatie over alles wat we voor je kunnen doen op het gebied van websites, webshops en socials. Je mag ook meteen contact opnemen natuurlijk!