Druk bezocht afscheid van burgemeester Anton van Aert

0
359
anton-van-aert afscheidsreceptie

Stampvol was het tijdens de afscheidsreceptie van Anton van Aert. Zoals hij als burgemeester opereerde, niet al te formeel als het niet hoeft, zo was ook deze receptie opgezet. Niet allemaal in een lange rij staan om een handje te geven maar gewoon gezellig een drankje drinken en hem aanschieten zodra de gelegenheid zich voordoet.

En dat lukte prima! Ook zijn gezin liep rond en Marret, zijn vrouw, werd door veel mensen aangesproken. Uit twee toespraken die werden gehouden door Ceciel Noordman (gemeente Best) en Veronique Zeeman bleek veel waardering voor de manier van werken die Anton introduceerde, al moesten mensen kennelijk wel wennen aan het feit dat het allemaal niet zo strikt was. Hij werd een verbinder genoemd en iemand die een grote bijdrage heeft geleverd aan het op de kaart zetten van Best.

Anton sprak de genodigden zelf ook nog toe en gaf aan het toch wel flink voor zijn kiezen te hebben gehad. Hij benadrukte nogmaals vanuit de beste intenties gewerkt te hebben en het heel erg te vinden dat men zijn integriteit in twijfel trok. Zijn woorden hakten er flink in en er werden mensen duidelijk emotioneel in de zaal. Maar Anton voelt zich weer prima en is klaar voor de volgende stap in zijn carrière. Er werd gekscherend opgemerkt dat hij prima Eva Jinek zou kunnen vervangen omdat hij zo goed is in vragen stellen en vooral in het DOOR blijven vragen. Wie weet!

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.