OPROEP!!!! WIE Helpt GeredGereedschap Aan Ruimte??

0
109
gered-gereedschap-best

GeredGereedschap zoekt werkruimte

GeredGereedschap uit Best komt steeds meer in de knel te zitten. Ze moeten hun huidige ruimte zeer binnenkort verlaten en hebben ondanks allerlei verwoede pogingen om iets nieuws te vinden nog steeds geen alternatief kunnen vinden.

Burgemeester Ubachs

Liesbeth van Loosdregt begint bijna de moed te verliezen. “Het begint wel steeds ingewikkelder te worden” schrijft ze me. Ze heeft in Groeiend Best een oproep gedaan aan onze burgemeester. “Naar aanleiding van het stukje aan de burgemeester ben ik gebeld.¬†Daardoor ben ik een brief gaan schrijven gericht aan de gemeenteraad. Vorige week heb ik die afgegeven op het gemeentehuis.
Nu heb ik vandaag een bericht gekregen dat ie pas behandeld wordt in het presidium op 25 maart. Dan moet het pand al leeg zijn!
Een kleine kans bestaat dat het op verzoek van een raadslid eerder behandeld wordt. Misschien moet ik daar nu achteraan, misschien een manier om te bespoedigen.”

Hulp gevraagd!

Wie heeft er een lumineus idee om de mensen van GeredGereedschap te helpen? Zij repareren gemeenschap en zorgen er bijvoorbeeld voor dat mensen in ontwikkelingslanden hun eigen bedrijfje kunnen beginnen. Oud gereedschap wat niet meer te repareren valt wordt zo verwerkt dat er bijna geen restafval overblijft. Ze doen goed werk!

Wie kan hen helpen? Stuur je reactie naar best@geredgereedschap.nl

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.