Jasmin Vogeley reikt 5 sleutels aan: Leef Voluit

0
1338

Afgelopen week was Jasmin Vogeley te gast bij een Praatje met Ad en Wilma (ochtendshow Omroep Best, moet je eens een keer naar luisteren, keileuk!). Ze is psycholoog en energetisch therapeut. En … ze heeft een boek geschreven: Leef Voluit. Daar houdt ze ook lezingen over trouwens.

Stel dat je niet goed in je vel zit EN je bent echt van plan er iets aan te gaan doen. Maar toch … de stap naar een therapeut vind je nog te groot. Hoewel ik persoonlijk vind dat in therapie gaan het grootste cadeau is wat je jezelf kunt geven (her)ken ik de terughoudendheid bij mensen als het om “in therapie” gaan/zijn gaat. Er zit zeker een steekje los … dat is toch wat gedacht wordt. Ik kijk zelf niet op een steekje los meer of minder, maar goed, stel dat je wel iets wilt gaan doen maar niet direct een professional in wil schakelen. Dan kan de aanschaf van het boek van Jasmin een goeie move zijn!

Het boek biedt je de mogelijkheid met jezelf “Aan de slag te gaan” zonder dat je er direct de hulp van Jasmin bij nodig hebt. Het beschrijft vijf gebieden die je in jezelf kunt ontdekken en Jasmin reikt je de sleutels aan om zaken te ontsluiten. Theoretische toelichting in combinatie met praktische oefeningen.

Jasmin vertelt erover in de video. Ik vind haar persoonlijk een hele toegankelijke vrouw waar je heel makkelijk een end mee aan kunt praten en ze heeft een bijzonder verhaal te vertellen. Zelf. Maar misschien gaan we daar nog wel een andere keer op in. Voor nu: check out de video!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.