Kerstmisradioshow Beste Wilma Omroep Best

0
372
Christmas Radio Show Beste Wilma

Op 24 en 26 december wordt er een speciale Kerstaflevering van Beste Wilma uitgezonden.  Natuurlijk wil ik niet dezelfde liedjes draaien die IEDEREEN al draait en waar je knettergek van wordt op een gegeven moment.

En … ik wil leuke en mooie verhalen vertellen, misschien hilarische Kerst-anekdotes; ik kan me voorstellen dat er in elke familie wel van die dingen voorvallen. Dus kerstbloopers zijn ook welkom. En natuurlijk zoek ik een leuke gast met een verhaal dat de Kerst waardig is!

Dus ik dacht verder laat ik nou eens aan de luisteraars vragen wat ZIJ leuk zouden vinden. Wat zouden jullie graag willen horen? Wat voor verhalen? Wat voor muziek?

Ken of ben je iemand met een mooi verhaal wat in zo’n uitzending zou passen? Ik ben erg benieuwd naar jullie reacties! Opname waarschijnlijk op woensdag 12 of 19 december om 21 uur in CultuurSpoor Best

Stuur me een mail wilma@wilmavervoort.nl of reageer hieronder, dan kom ik snel bij je op de lijn!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.