Kofferbakmarkt Buurtvereniging Leeuwerik Best 10 juni 2018

0
1110
kofferbakmarkt-leeuwerik-best-

Op zondag 10 juni a.s. wordt in het Centrum van Best weer de jaarlijkse Kofferbakmarkt gehouden door Buurtvereniging De Leeuwerik. Dit jaar wordt het een extra feestelijk markt omdat de Buurtvereniging 35 jaar bestaat.

De Kofferbakmarkt is een belangrijke bron van inkomsten voor de Buurtvereniging die zonder subsidies het hele jaar door activiteiten voor de jeugd probeert te organiseren.

De deelnemers krijgen op deze feestelijke markt een extra grote plaats om hun spulletjes uit te stallen. Gezien het grote aantal inschrijvingen zal het zeker erg druk worden, de markt is inmiddels volledig bezet en inschrijving gesloten. Gezien het succes in de afgelopen jaren wordt er ook dit jaar een grote opkomst verwacht. Het grote grasveld zal wederom vol staan met auto’s die daaruit hun spulletjes op de grond uitstallen om te verkopen. De markt is open van 09.00 tot 17.00 uur.

De markt wordt gehouden op het grote Evenemententerrein aan de Spinnerstraat in het Centrum van Best achter Winkelcentrum de Boterhoek. Op de markt staat een tent voor een hapje en een drankje, een gezellig terras en vrolijke muziek. De opbrengst gaat volledig naar jeugdactiviteiten van de Buurtvereniging. De toegang is slechts €1,00; kinderen tot 12 jaar gratis toegang mits onder begeleiding van een betalende ouder.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.