Paasworkshop Team De Vlinder 13 april

0
582
Tekstschrijver Best Wilma Vervoort Correspondent Eindhovens Dagblad Paasstukjes De Vlinder Best

Paasstukjes voor het goede doel

Team De Vlinder organiseert samen met Winterfestijn Best een workshop ‘Paasstukjes maken’ voor het goede doel.

Kom jij ook een mooi paasstuk maken tijdens een van onze gezellige workshops? Samen met een vriendin aan de knutsel? Maar ook alleen ben je van harte welkom! Er is aanspraak genoeg en we hebben allemaal dezelfde interesse: een leuk stukje maken voor Pasen.

Onder het genot van een kopje koffie of thee en wat lekkers wordt gewerkt aan de mooiste Paasstukken.  Modern of klassiek? Aan jou de keus! Wie liever niet zelf aan de slag gaat, maar tóch het goede doel wil steunen: er zijn natuurlijk ook Paasstukken te koop (10% van de opbrengst gaat naar team De Vlinder!)

Ook leuk om te geven met Pasen!

Natuurlijk kun je met een zelfgemaakt stukje je eigen huis in Paassfeer brengen, maar het is ook leuk om kado te geven! En het geeft natuurlijk een goed gevoel dat een groot deel van de opbrengst van deze workshop naar het goede doel gaat!

Meer informatie:

Datum: zaterdag 13 april
Tijd:
Groep 1 9:30 uur tot ca. 11:30 uur
Groep 2 12.30 uur tot 14.30
Groep 2 15.00 uur tot 17.00
Kosten: € 25,00 p.p.
Locatie: Hagelaarweg 25 in Best

Zeker zijn van een plekje?

Let op! Per workshop kan slechts een beperkt aantal deelnemers meedoen. Wie zeker wil zijn van een plaatsje, doet er dus goed aan te reserveren. Zo weet je zeker dat je niet voor niets komt. Je moet even kiezen welke stuk je wilt maken en wanneer je wilt komen die dag via de website www.bestindebenen.nl / 0615101844. Graag bij aanmelden ook betalen! De opbrengst van deze workshop gaat (uiteraard na aftrek van kosten) naar Team De Vlinder.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.