Aanmelden Avond van het Vreemde Lied

0
268
Tekstschrijver-Best-Wilma-Vervoort-Correspondent-Eindhovens-Dagblad-Avond Vreemde Lied Manus Best

Voor de veertiende keer wordt de Avond van het Vreemde Lied gehouden en wel op 19 oktober in café Manus Best. Op 18 oktober vindt de generale repetitie plaats, ook in café Manus. Aanmelden kan vanaf nu.

Disco

Het thema voor dit jaar is Disco. Bestse zangers of mensen die daarvoor door willen gaan kunnen live optreden met de band “NixMerAnDoen” met een zelfgekozen disconummer. “Misschien staat het wel op je bucketgids! Optreden met een echte band. Dan is DIT je kans” aldus Toos Scheepens, die samen met haar man Doy de bedenker en organisator van het event is.

Vals?

Het moet gezegd: aan de band zal het niet liggen. Moeiteloos volgen zij de zanger of zangeres die wat minder ervaren is (of die gewoon vals zingt, zoals ik zelf), welke toonhoogte de persoon ook aanslaat. Ook als die voortdurend verandert tijdens het zingen zelf. En ik kan het weten want ik heb zelf meegedaan! Maar de ervaring is onvergetelijk en de hele zaal zingt en leeft met je mee.

Wil je meedoen, meld je dan zo snel mogelijk aan door een mail met daarin een youtube-link van het lied dat jij wilt zingen, te sturen naar t.scheepens@gmail.com Uiteraard is het de bedoeling dat je op de avond zelf in disco-outfit optreedt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.