Corona is echt

1
656
wilma vervoort-tekstschrijver-content schrijven-corona is echt

Tot voor zeer kort kende ik niemand die echt “officieel” corona had gehad. Daardoor bleef het op een of andere manier toch vrij abstract. Toch hield en houd ik me aan de regels en heb ik bewondering voor de regering die op een toch redelijk onbekend terrein het voortouw moet nemen. Ik baal van alle stuurlui die aan wal staan en al helemaal van de complottheorie-aanhangers. En zeker van al die mensen die roepen ” … dat het gewoon net zoals een griepje is!”

Corona is echt

Sinds gisteren is er niks abstracts meer aan. Iemand die ik heel goed ken is na een harde strijd op Intensive Care overleden aan de gevolgen van de coronabesmetting. Een gigantische longontsteking werd haar fataal. Ineens is corona niet meer “ver van mijn bed” maar zit het bij wijze van spreken in mijn slaapkamer.

Het verdriet van de mensen die zij achterlaat is uiteraard onmetelijk. Ook zij hadden eigenlijk niet verwacht dat het iemand zo nabij zou treffen. Zoals we dat misschien allemaal ergens wel denken. Dat het “ons” niet overkomt. Maar dat denken … maak daar maar “hopen” van. Hopen dat het jou of jouw geliefden niet treft. Want het kan echt totaal verkeerd aflopen. En kom nu niet aan met allerlei statistieken. Want je zult het maar meemaken, van zo dichtbij.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.