Donateurs gezocht voor mijn boek

0
710
inandoutofafrica-wilma vervoort-tekstschrijver-content schrijven-voordekunst-donateurs gezocht
Toen dik 11 jaar geleden mijn allerbeste vriend/oudervanmijnzoon/zakenpartner/en-nog-zoveel-meer plotseling overleed had ik geen flauw idee wat me te wachten stond. Er brak een hele nare periode aan waarin ik me suf knokte om alles overeind te houden. 
Langzaam maar zeker raakte ik steeds iets verder achterop en op een gegeven moment was ik eigenlijk alleen nog maar bezig met overleven in plaats van leven. Ik moest het tij keren, maar hoe? Geen idee. Ik was murw.
Toen op een mooie donderdagavond in oktober 2017 een oude zakenrelatie uit Zuid-Afrika opbelde had ik OOK weer geen idee wat me te wachten zou staan … maar deze keer pakte het goed uit. We kregen verkering en kwamen al skypend/whatsappend erachter dat we echt met elkaar verder wilden. En dat betekende dat er iets zou moeten gebeuren. Want een lief op 16.000 km afstand …. die pas je niet zomaar in je “gewone” leven in.
We hebben ons leven behoorlijk op zijn kop gezet. Ik moest nog een extra tandje bijzetten ten opzichte van Nic want hij had al eens een flinke move gemaakt qua werk en wonen. En dat was fijn want hij begreep alles als geen ander.
Ik heb heel veel zekerheden opgegeven en mensen vallen nog steeds bijna van hun stoel als ze erover horen. Ze zouden het zelf nooit durven of kunnen zeggen ze dan. Dus petje af voor mij! En het advies: “Je zou een boek moeten schrijven Wilma!”
 
Een boek schrijven is één ding, maar een boek uitgeven …. dat is nog wel wat anders! Maar toch heb ik besloten om de uitdaging op te pakken. Dus: vooruit met de geit!
Ik ga het onder eigen beheer uitgeven en daarvoor start ik een crowdfundingsproject bij Voordekunst, een platform specifiek voor cultuurprojecten. 
En dan nu de vraag …
Zouden jullie me willen steunen (in ruil voor een ludieke tegenprestatie)?
En ook mijn promoties willen delen met jullie eigen netwerk? Dus niet alleen Duimpie Omhoog maar ECHT delen?
 
Ik ben jullie eeuwig dankbaar! Kijk alvast naar de vooraankondiging en doe mee!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.