Goede Doelen Week Best schrijft ontwerpwedstrijd logo uit

0
161
Tekstschrijver-Wilma Vervoort-Content Schrijven-Goede Doelen Week Best schrijft ontwerpwedstrijd logo uit

Stichting Goede Doelen Week Best coördineert vanaf 2021 de collectes in Best. Dat houdt in dat er gedurende één week per jaar voor alle aangesloten goede doelen tegelijk wordt gecollecteerd. Inwoners van Best krijgen dan nog maar één keer een collectant aan de deur.

Een goede organisatie heeft een goed logo nodig en wat is nou leuker om dan de “eigen” inwoners te vragen er eentje te ontwerpen? Dus de kersverse stichting start meteen met een leuke activiteit: een ontwerpwedstrijd voor een aantrekkelijk logo.

Tom van der Waals, de voorzitter zegt: “We willen zo veel mogelijk mensen betrekken bij de Goede Doelen Week en het talent benutten dat aanwezig is onder de Bestse bevolking. Daarom nodigen we iedereen uit om een ontwerp in te leveren voor ons logo. Natuurlijk is er ook een prijs te verdelen. Voor de winnaar is er voor 2 personen een 3-gangen aanschuifmenu bij Grand Café De Bank van Best.” Leuke prijs, maar wat zeggen we altijd? Juist! Meedoen is belangrijker dan winnen!

De uitstraling van het logo moet bepaalde gevoelens oproepen, zoals Activiteit, Vertrouwen en Samenwerking. Het moet ook de naam van Goede Doelen Week Best bevatten, dus niet alleen een grafische afbeelding. Meer inspiratie en de wedstrijdvoorwaarden staan op de site. De inzenddatum sluit op 15 september; de bekendmaking van de winnaar zal naar verwachting rond 1 oktober plaatsvinden. Iedereen kan meedoen, jong en oud.

Ik ben schrijver en kan ook voor JOU schrijven. Meer weten? Neem dan contact met me op.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.