hetkanWEL interview met Wilma Vervoort

0
853
wilma_vervoort_tekstschrijver_content_schrijven

Tijdens mijn crowdfundingsactie benaderde ik allerlei tijdschriften en online platforms om de boel te promoten. Daardoor werd er over me geschreven in de Linda.nl, Margriet, Zin, Vijftigplusmagazine en werd ik afgelopen vrijdag geïnterviewd door hetkanWEL. Wyke Potjer en ik zaten een dik uur aan de telefoon en uiteindelijk leidde dat tot het interview dat vandaag geplaatst werd.

Ontzettend leuk dat hetkanWel mijn verhaal de moeite waard vindt. Hier kun je het lezen.

Ik ben schrijver en schrijf voor mezelf maar ook voor anderen. Ben jij op zoek naar iemand die jouw gedachten precies weet te verwoorden omdat je er zelf niet zo goed uitkomt? Bel me eens op! Of neem contact met me op. Dan kunnen we er samen over sparren wat voor jou het beste zou werken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.