Hoe werkt Todoist.com? Review

0
1217
Wilma Vervoort-content schrijven-tekstschrijver-power of the pen-Hoe werkt Todoist.com? Review

Hoe houd jij bij wat je allemaal te doen hebt? Schrijf je het op of doe je maar wat omdat die lijstjes toch niet helpen? Nou, zolang het voor jou maar werkt is alles prima natuurlijk. Ik persoonlijk voel me het lekkerst als ik weet dat ik “alles” in kaart heb gebracht zodat ik precies kan zien wat ik alsmaar uitstel en wat ik kennelijk niet onder controle heb. En dat doe ik met de gratis versie van todoist.com

Hoe werkt Todoist.com?

Voor mij geen papieren lijstjes meer. Het werkt heel simpel: je typt een taak in (vrije tekst) en plakt er al dan niet een deadline aan. Vervolgens komt per dag tevoorschijn wat je hebt “ingepland” en zie je ook meteen wat er over tijd is (omdat je taken van gisteren of langer geleden niet hebt afgehandeld). Heel simpel dus. Ik zet er ook dingen in die geen deadline hebben: ideeën, dingen die ik “nog-eens-wil-uitzoeken”, boeken/films die ik wil lezen en zien, noem maar op.

Ik gebruik het op de meest simpele manier en het werkt al als een trein. Als bonus kreeg ik totaal onverwacht van todoist een overzichtje van 2019. Dat was best nog wel verrassend!

Wat feiten over mijn todoist-gedrag in 2019:

  • 417 taken afgerond, gemiddeld 1 per dag-8 per week-34 per maand*
  • Topmaand was april, topdag was 15 juni
  • Mijn meest productieve dag is maandag
  • Tegelijkertijd schuif ik op maandagmiddag de meeste taken door

*beetje vertekend beeld want als het repeterende taken zijn sluit ik ze niet af maar hang ik er een nieuwe datum aan. Dus ik heb wel gewerkt maar het lijkt alsof ik aan het uitstellen ben ☹ Dat is niet slim vanwege de Karmapunten die ik kan verdienen of verliezen.

Wat mij verrast is dat ik maandag kennelijk het productiefst ben. Want ik heb een bloedhekel aan de maandag!

Wat vind ik goed aan dit systeem?

  • Zelfs in de allersimpelste, gratis versie werkt het al goed (voor mij dan toch)
  • Je kunt een wedstrijd met jezelf doen door Karmapunten te verdienen of te verliezen

Wat vind ik er slecht aan? Eigenlijk kan ik niks verzinnen!

Wilma’s advies: Ik beveel het van harte aan en nee ik heb GEEN aandelen in het bedrijf 😊 Maar beste Todoist-mensen: hebben jullie een tekstschrijver nodig? Neem dan contact met op 😊

 

 

 

RECENSIES OVERZICHT
Beoordeling
Vorig artikelHoe kan ik mijn leven veranderen? Menopause Magician
Volgend artikelKlaar voor actie! The Menopause Magician
Blogger, verslaggever, hi-ranking contentschrijver, ondernemer
hoe-werkt-todoist-com-reviewBijhouden wat je allemaal wilt en moet doen? Kan op papier natuurlijk, of helemaal niet bijhouden schijnt ook in te zijn. Maar dat werkt niet voor mij. Ik hang van lijstjes aan elkaar! Nu ik met todoist werk (het is geen typefout: todoist.com) heb ik alles digitaal en bij de hand. Voor mij werkt het als een tierelier!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.