Linda online lezen Wilma Vervoort InAndOutOfAfrica

0
313
linda online lezen wilma vervoort inandoutofafrica menopause nomad menopause magician

Om mijn crowdfunding voor mijn MOEDBOEK te promoten is niets me te dol. Ik heb allerlei bladen en platforms benaderd om reclame te maken en raad eens wat? Ik kreeg een mailtje van Linda.nl gisteren. Vandaag interview met Jorieke van Noorloos en nu staat het live.

Linda online lezen

Mijn verhaal staat bij het onderdeel Lief en Leed. Jorieke stelde goede, directe vragen en niet alleen de meest voor de hand liggende. Dat probeer ik zelf ook altijd te doen als ik iemand interview voor de krant. Het was best leuk om eens een keer aan de andere kant van de tafel te zitten.

Ze vroeg me of het te maken had met de midlifecrisis misschien, of waren het opspelende hormonen vanwege de overgang? Niet dat ze dat zelf dacht, maar ze kon zich voorstellen dat er mensen zijn die mijn gedrag daaraan zouden toeschrijven. En … dat klopt. Ik was in de ogen van sommige mensen iets aan het doen wat volkomen niet meer bij mijn leeftijd paste. “Die tijd heb je toch wel gehad zeker??” of “Wat als je straks met pensioen gaat?” Nou, het antwoord op die laatste vraag is alvast simpel: ik heb geen pensioen! Daar zal ik dus nog iets aan moeten gaan doen. Maar in ieder geval heb ik nu weer de ruimte in mijn hoofd om te bedenken wat dat zou kunnen zijn.

InAndOutOfAfrica The Menopause Nomad

Zo heet mijn crowdfundingsactie bij Voordekunst. Inmiddels ben ik halverwege mijn crowdfunding-actie en ik zit op net iets over de helft van mijn doelbedrag. Ik moet minstens 80% ophalen anders is het direct al “game over” en dat zou ik ZO jammer vinden! Dus ik hoop dat jullie me helpen er te komen. Natuurlijk lever ik daarvoor een tegenprestatie! Wat voor een? Nou, hier kun je dat zien.

Niet alleen het MOEDBOEK zelf ontvangen, maar ook tegenprestaties in de vorm van een dienst: een presentatie, een online-les, een uurtje schrijven (of meer), ik heb geprobeerd zoveel mogelijk variatie aan te brengen. Heb je een ander idee? Laat het me weten en neem contact met me op.

Heb je ook zin om mij te helpen mijn boek uit te geven? Doe dan hier een donatie, dan lever ik die gave tegenprestatie. Met veel liefde! Alvast ontzettend bedankt!

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.