Lunchroom EEHT … daar bij die molen …

0
1417
EEHT

Wanneer ik zin heb in een lekkere lunch of een versgebakken stuk taart, maar vooral in een hoop gezelligheid, ga ik naar EEHT, de lunchroom die vlak naast de molen in Best zit.

EEHT heeft een speciaal tintje. Niet alleen vanwege de originele inrichting, het zijn vooral de mensen die er werken die het zo speciaal maken. Ik voelde me er meteen thuis! Nog voor de opening had ik een gesprek met Maria Bekkers en Wilma, een van de mensen die in de bediening werkt en de gasten verwelkomt. De toewijding waarmee ze toen aan het oefenen waren op alle gerechten was hartverwarmend. En nu proef je al die liefde in elke hap die je neemt.

Als je de letters van EEHT omdraait krijg je het woord THEE. En dat is precies het thema waar alles hier om draait. Dat komt bijvoorbeeld terug in de zelfgebakken koekjes (in de vorm van een theezakje) en in de door henzelf samengestelde theemelange. Ben je nou meer van de koffie, geen probleem, die is ook lekker! Verder staan er heerlijke broodjes, salades en appeltaart op het menu. En … Soep van het Moment, want soep van de dag was te afgezaagd volgens Wilma.

Het interieur is in een woord prachtig:oude deuren, zelf ontworpen lampen waarin theeserviezen zijn verwerkt, veel hout en zwart staal en de tafeltjes rusten op een standaard gemaakt van wagenwieltjes afkomstig uit de Limburgse mijnen.

Je kan bij EEHT terecht op werkdagen tussen Van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 16.30 uur staan de medewerkers klaar om de gasten te verwelkomen. De keuken is geopend tot 15.00 uur. EEHT zit op de Molenstraat 1B te Best. Kan niet missen!

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.