Massimo Dutti stijlvol en classy kleding

0
4927
inandoutofafrica-menopause nomad-menopause magician-tekstschrijver-powerofthepen-interactiveacts-wilma vervoort-massimo duti 3

Een Massimo Dutti review door een echte fan! Ik! De eerste keer dat ik bij een Massimo Dutti-winkel naar binnen stapte dacht ik dat het een Italiaans merk was. Maar mijn nichtje Marilyn vertelde me dat het Spaans was. Het heeft in mijn ogen echt de Italiaanse stijl en de maten passen veel beter dan die van andere Spaanse merken.

inandoutofafrica-menopause nomad-menopause magician-tekstschrijver-powerofthepen-interactiveacts-wilma vervoort-massimo duti 2

Onlangs was ik in Athene op het vliegveld en laten ze daar nou net zo’n Massimo Dutti winkel hebben! Ik zag meteen wat ik wilde hebben: de zebra-tuniek. Maar ja, na al het ontspullen dat ik gedaan heb moet ik natuurlijk niet opnieuw beginnen met kopen. Maar het viel niet mee om zonder spullen de winkel uit te lopen. Kijk maar:

inandoutofafrica-menopause nomad-menopause magician-tekstschrijver-powerofthepen-interactiveacts-wilma vervoort-massimo duti 1

 

Of je je zakelijk of casual wilt kleden maakt niet uit, je kan er alles vinden. Kleding, schoenen, tassen, riemen en … allemaal even mooi! Ze zijn niet overdreven duur, zeker gezien de kwaliteit die ze leveren. Maar wat me vooral trekt is het feit dat het geen dertien-in-een-dozijn kleding is.

Verder hangt alles heel slim ingedeeld in de rekken. Je ziet meteen wat bij elkaar past in plaats van dat je zelf door zo’n winkel moet struinen om stukken bij elkaar te zoeken. Ik ben me zelfs gaan abonneren op hun nieuwsbrief en ja, je krijgt er wel zowat dagelijks eentje binnen … maar MOOOOOOI! En vooral als ze met de uitverkoop beginnen is het moeilijk te weerstaan.

Een van hun meest bekende items is het korte leren jasje, in allerlei kleuren en van dat heerlijke zachte leer met altijd een mooie voering. Als je de mazzel hebt om er daar een van op de kop te tikken in de uitverkoop … YES! Ik heb een blauwe weten te bemachtigen en draag hem heel vaak. Want hij past eigenlijk overal bij.

En dan hun “vrouwenpakken” zoals ik het altijd maar noem. Strak gesneden colberts, broeken die net boven je enkel zitten, zakelijk maar heel vrouwelijk. Ook iets om in de uitverkoop op te letten! Staan leuk met hoge hakken maar sneakers kunnen er ook prima onder! Perfect als je nog een stuk moet lopen naar je afspraak.

Er zijn een stuk of zeven winkels in Nederland, ruime paskamers, ook lekker trouwens en heel professioneel personeel, nooit opdringerig. En dan de webshop! De kleding wordt thuisbezorgd in een mooie verpakking, gewikkeld in vloeipapier en je krijgt altijd prompt je geld terug wanneer je (komt bijna niet voor) iets toch wilt retourneren.

Ja, ik ben een fan. O ja, ze hebben ook kleding voor mannen en kinderen trouwens. Zit nu, al typend, te kijken en zie meteen een linnen broekpak voorbij komen! PS: ik begrijp dat Koningin Maxima ook fan is van het merk!

Ik schrijf voor de krant, voor mezelf en als je wilt: ook voor jou! Wil jij jouw gedachten wel eens perfect verwoord voor je zien? Neem dan contact met mij op. Ik schrijf over van alles en stel jou de juiste vragen zodat we precies boven tafel krijgen waar het om gaat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.