Mijn Crowdfunding Is Geslaagd!

0
659

Hieperdepieper Wat Ben Ik Hyper!

InAndOutOfAfrica-Menopause Nomad-Wilma Vervoort-Tekstschrijver-Power of the pen-Menopause Magician-Interactive Acts-crowdfunding geslaagd 1

106% heb ik binnengeharkt via 108 donateurs die 111 stortingen deden. En … gigantisch mooi commentaar en bemoedigende woorden daaraan toevoegden. Grote Klasse en super om te lezen.

Nu kan ik verder met het schrijven van mijn MOEDBOEK, het uitgeven ervan en het leveren van alle tegenprestaties. Daar kijk ik enorm naar uit.

Zo zie je maar, je bent NOOIT te oud om iets nieuws te proberen en vooral: Te Leren! Want ik heb me daar een partij dingen geleerd de afgelopen weken, niet gewoon. Elke keer dook er weer iets op wat ik onder de knie moest zien te krijgen en er was NO ESCAPE. En elke keer dook ik er weer in, met volle moed. Soms was het frustrerend, soms was het een fluitje van een cent (heel soms ūüėé) maar ik bleef volhouden tot ik het “kon” want opgeven is geen optie.

InAndOutOfAfrica-Menopause Nomad-Wilma Vervoort-Tekstschrijver-Power of the pen-Menopause Magician-Interactive Acts-crowdfunding geslaagd 2

En nu ben ik er! Het voelt een beetje onwerkelijk nog.

Ik dank al mijn donateurs voor hun steun en vertrouwen en zal het niet beschamen.

Natuurlijk houd ik iedereen op de hoogte van het verdere verloop. Het boek, de reizen, ik raak nooit uitverteld.

Mijn Crowdfunding Is Geslaagd!

Wat was nou die crowdfunding? Hier kun je er nog over lezen.

Wil je op de hoogte blijven? Hier kun je me een seintje geven. En je kunt je natuurlijk inschrijven voor mijn nieuwsbrief. Helemaal bovenin dit scherm kun je je email achterlaten, dan komt het goed!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.