Nieuwbouw Franciscuserf Best

0
444
Franciscuserf Best
Franciscuserf Best

Nieuwbouw Franciscuserf Best

Vroeger stond er een boerderij maar in 2020 zullen er 16 nieuwe woningen te vinden zijn. Franciscuserf, zoals het project heet, is bedacht en zal worden gebouwd door Bouwbedrijf J.A. van Gisbergen uit Hooge Mierde.

Veel belangstelling

Het liep storm voor de woningen. Inmiddels zijn er dan ook al 7 verkocht en zijn er opties genomen op de resterende 9. De perceelgrootte varieert tussen 124 en 270 m2 met een woonoppervlak van 95 tot 183 m2. De verkoopprijzen bedragen tussen 260.000 en 449.500 euro.

Opgaan in de omgeving

Janneke Visser van Van Gisbergen vertelt: “Er is bij het vormgeven van de huizen rekening gehouden met de landelijke omgeving en de omliggende, verbouwde boerderijen. De nieuwe huizen krijgen daarom niet allemaal dezelfde uitstraling; er zullen verschillende soorten bakstenen en kozijnen worden toegepast.”

De huizen mochten volgens Janneke nog op het gas worden aangesloten maar er is in het kader van duurzaamheid toch gekozen voor grondwarmtepompen. Behalve dat de huizen daardoor zeer energiezuinig zijn biedt dat de bewoners ook nog het voordeel dat het huis niet alleen verwarmd maar ook gekoeld kan worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.