NK Veldloop Ambtenaren: startschot is gegeven!

0
1132

Zojuist droeg de gemeente Breda de tafelpoot over: nu is Best officieel gastheer en organisator van de NK Veldloop voor Ambtenaren die morgen (3 april) plaatsvindt rondom Aquabest.

Blaasorkest Onjeklonje (NeeeHee: NIET Toeternietoe!!!) luisterde de bijeenkomst op. Check de video, bietje lang maar doorspoelen mag!

Morgen dus 6, 9 of 12 kilometer hardlopen door het mulle zand en de bossen rondom Aquabest. We maken een goede kans om een prijs te winnen, als gemeente Best en zullen daar natuurlijk alles aan doen!

Er is ook een wandeltocht voor mensen die op een ander vlak sportief willen zijn. De dag wordt afgesloten met een feest voor alle betrokkenen. Hopelijk is het morgen wat beter weer dan toen de tafelpoot feestelijk werd binnengebracht!

Best organiseert de Veldloop omdat we als gemeente dit jaar 200 jaar bestaan. Volgend jaar vindt de Veldloop plaats in Wierden. Dat is net ff een stukje verder (estafette)lopen dan de Breda-crew vandaag liet optekenen. 156 km vanaf Best naar Wierden! Maar zover is het nog lang niet; we gaan eerst onze eigen Veldloop houden.

Alle deelnemers heel veel succes gewenst!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.