Huur mij in voor al jouw teksten!

0
498

Schrijversblok

Je kent het wel, je moet iets op papier zetten maar op een of andere manier wil het maar niet lukken. Hoe langer je bezig blijft, hoe moeilijker het lijkt te worden. De uren verstrijken en je krijgt er zo ontzettend de PEE over in dat je denkt: Laat Maar Zitten!

Die tijd had je inderdaad beter kunnen besteden. Hoe? Nou, door met mij te bellen en mij te vertellen wat je kwijt wilt. Zodat ik daar vervolgens voor jou een flitsende (vul maar in) van maak! Ik kan je helpen bij:

  • teksten voor je website of webshop
  • blogs
  • berichten voor op je socials
  • advertorials
  • offertes
  • artikelen

Kortom: als er geschreven moet worden, dan bel je Wilma!

Ik ben gewend mensen te interviewen omdat ik als correspondent voor het Eindhovens Dagblad werk. Daarom kan ik trouwens ook heel kort en krachtig de essentie weergeven en schrijven in een taal die iedereen snapt. En ben ik gewend over zaken te schrijven waar ik eigenlijk geen verstand of diepgaande kennis van heb.

Ieder zijn vak

Dat hoeft ook niet want dat heb JIJ namelijk al. En door mijn slimme vragen krijg ik boven tafel wat er gecommuniceerd moet worden naar de buitenwacht.

Keer proberen? Stuur me een mail en ik neem snel contact met je op. Je kunt ook kijken op InteractiveActs of op Google My Business of hier. Hoor ik van je? Het lijkt me leuk om samen te werken!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.