Retteketet!! Een bericht van Jeth!

0
334
Jeugdtheater Jeth Best-Eindhovens Dagblad-Wilma Vervoort-Content Schrijven-Tekstschrijver

Hallo kijkvrienden en vriendinnen! Woensdag aanstaande (dus 19 augustus om half 3) zouden jullie naar Ronja de Roversdochter komen kijken. Maar …. de mensen die deze voorstelling uitvoeren mogen vanwege die nare corona niet komen. Jammer!

Gelukkig hebben we een heel leuk alternatief voor jullie: Alleen op de wereld. Het is gebaseerd op het wereldbekende boek van Hector Malot en gaat over het jongetje Remi dat te vondeling wordt gelegd. Dat klinkt heel droevig maar Remi weet er wel het beste van te maken en het komt helemaal goed! Lees maar verder.

Alleen op de wereld

Een ontroerend en meeslepend verhaal over het te vondeling gelegde jongetje Remi. Samen met troubadour Vitalis reist hij de wereld rond en zij verdienen hun geld door mensen te vermaken met hun aapje en drie honden.
Tijdens hun avontuurlijke zwerftocht ontmoeten ze veel verschillende mensen. Vitalis leert Remi dat iedereen een beetje alleen is op de wereld en dat je ondanks tegenslagen open kunt blijven staan voor de rijkdom van het leven.

Niels Brandaan Cotterink

Een interactieve muzikale verteltheatervoorstelling die wordt opgevoerd door Niels Brandaan Cotterink; geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. Vanuit het perspectief van Remi stapt Niels in en uit zijn rol en nodigt hij kinderen en volwassenen uit om op het podium te komen. Samen met Remi beleeft het publiek een ontroerende zwerftocht vol romantiek en symboliek.
Thema‚Äôs: zelfstandig zijn, verdriet dragen en “dealen” met wat je op je levenspad tegenkomt.

Iedereen die al kaartjes had gekocht voor Ronja krijgt van JETH nog een email! Wil je ook komen kijken? Kaartjes kopen kan alleen via www.jethbest.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.