Sisley skin care, heerlijk!

1
2235
sisley-black-rose-creme-mask

Kennen jullie parfumerie Sorelle in de Boterhoek in Best? Zo niet, moet je er echt eens naar toe gaan! Wordt gerund door 2 zusjes, je wordt er altijd goed geholpen. Heel vakkundig en niet van die verkooptrucjes.

Op een gegeven moment boden ze me een korte facial van Sisley aan, helemaal voor nop. Je weet dan natuurlijk wel dat er een mevrouw van Sisley zal zijn die je van alles uitlegt over de producten maar dat mag dan ook vind ik. Voor niks gaat de zon op!

Ik erheen en wat was DAT lekker!! Ik dacht van tevoren nog, hmmm, het zal misschien wel heel gezond ruiken, dat spul, beetje medicinaal of zo. Want Sisley gebruikt (destijds als eerste van alle merken) botanische en plantaardige extracten en heeft duurzaamheid sowieso hoog in het vaandel staan.

Maar goed, eenmaal in de stoel rook het alleen maar heerlijk! Wilma van den Wildenberg van Sisley gaf goede voorlichting over de producten die ze gebruikte. Eerst een reinigende scrub en daarna twee maskers: eentje voor rondom de ogen en eentje (helemaal mijn favoriet!) voor de rest van het gezicht: een creme masker met zwarte roos. Ik knapte er echt compleet van op! Het voelde allemaal heel licht en fris aan en mijn huid werd heerlijk zacht.

Gelukkig kreeg ik de nodige monsters mee! Die ga ik van de week gebruiken. Niet alleen voor het gezicht, maar ook voor het haar. Ik heb de haarolie meteen al gekocht, die is geweldig en je hebt er heel weinig van nodig. Ook inmasseren op je hoofdhuid en het bevordert de haargroei. Ik ben benieuwd! Op zich ben ik niet erg merkentrouw maar ik kan me voorstellen dat Sisley wel een van mijn favorieten zal blijven!

De producten die Wilma gebruikte tijdens de facial: Gel Nettoyant Gommant, Masque Creme a la Rose Noire en Masque Contour des Yeux.

De haarolie die ik gekocht heb: L’Huile Precieuse Cheveux (brilliance & nutrition). Ruikt heerlijk en maakt het haar niet vet of zwaar.

Wil je meer informatie? Ga dan eens langs bij Sorelle in de Boterhoek 24, Best. Kijken op de site van Sisley zelf kan natuurlijk ook! Echt doen!

1 REACTIE

  1. Hallo Wilma,
    wat een gave review. We hebben hemm ook meteen doorgestuurd naar Sisley!
    Super leuk en we zijn ook supertrots, echt waar. Doet ons goed!!!
    xxx Nicole&Rachel (de zusjes)
    Pour Vous Sorelle

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.