Toer de Boer voor het goede doel!

0
5399
toer de boer 10 juni 2018

Het is weer zover! Toer de Boer voor het goede doel, op zondag 10 juni as tussen 10.30 en 16.00 uur.

Het is alweer de derde keer dat dit evenement in samenwerking met ZLTO Best wordt georganiseerd. Er is een fietsroute van 26 km uitgezet (zelfde lengte als de beklimming van de Mont Ventoux!), die langs een aantal agrarische bedrijven rondom Best voert. Deze agrariërs stellen op die dag hun bedrijf open voor publiek. Een mooie kans om op een laagdrempelige manier kennis te maken met het reilen en zeilen van verschillende bedrijven. Leuk, leerzaam en lekker bovendien, want… op ieder punt krijgt u een heerlijk hapje!

Dat is genieten van bijvoorbeeld koffie met appelgebak, poffertjes met poedersuiker een gevulde wrap en nog meer koffie met nog een appelflapje. Nou, aan het eten zal het in ieder geval niet liggen! Een deelnamekaart kost € 10 per volwassene en € 5 per kind en de opbrengst is dus voor het goede doel, KWF en Bijna Thuis Huis de Vlinder in Best. Kijk maar eens op Bestindebenen.nl

Hoe werkt het? De fietsroute kan worden gestart bij één van deelnemende bedrijven naar keuze. Daar koopt u de deelnamekaart, ontvangt u de route én natuurlijk een stempelkaart voor het lekkers dat u onderweg krijgt aangeboden. Startpunten kunt u hier opzoeken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.