Voorproefje artikel Avonturiers in Vrouw – De Telegraaf

0
549
inandoutofafrica-menopause nomad-menopause magician-tekstschrijver-powerofthepen-interactiveacts-wilma vervoort-avonturiers Vrouw De Telegraaf

Op 31 juli sta ik in de zaterdagbijlage van De Telegraaf, het magazine Vrouw. Over mensen die “vertrokken” zijn uit Nederland en op een andere manier zijn gaan leven. Hele herkenbare verhalen.

Ik krijg de laatste tijd best veel post van mensen die iets over me gelezen hebben en dan vertellen dat ze ook wel eens iets anders zouden willen. “Iets Anders” … ja, ik kan me er van alles bij voorstellen. Het verbaast me wel dat mensen zeggen dat ze dat graag willen maar niet vaak proberen ermee aan de gang te gaan. Wat is dat “Iets”? vraag ik dan. Krijg dat boven tafel en ga ermee aan de slag. Kleine stapjes nemen, dan houd je de controle.

Heel benieuwd naar het artikel dat in Vrouw gaat verschijnen en vooral ook of ik weer zoveel leuke reacties zal krijgen. Ik hou jullie op de hoogte!

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.