Waar kom je nu juist WEL aan toe?

0
198

Waar kom je nu wel aan toe Corona Menopause Magician Tekstschrijver Content schrijven Wilma VervoortWaar kom je nu juist wel aan toe? Waar heb je “ineens” tijd voor? Wat blijft er normaal gesproken altijd maar liggen vanwege de dagelijkse drukte? Is dat iets wat je NU zou kunnen aanpakken of oppakken? Zowel thuis als in het bedrijf of de organisatie? Als ondernemer?

En we gaan nog niet naar huis …

EInd april zou ik naar huis gaan, maar het ziet ernaar uit dat dat niet gaat lukken. Gisteren had ik een slechte dag en ik voelde me zoals waarschijnlijk heel veel mensen zich nu voelen: je kunt niet meer gaan en staan waar je wilt en je hebt geen idee hoe lang dat gaat duren. Wat doe je dan? Is er op een of andere manier toch nog een positieve draai aan te geven?

Solving algebra by chewing bubblegum

Hoe moeilijk het ook is, piekeren heeft nog nooit een probleem opgelost. Mijn favoriete liedje is Sunscreen van Baz Luhrmann. Hij zegt daarin onder andere dat piekeren net zo goed werkt als proberen een wiskundesom op te lossen door op kauwgum te kauwen. En dat is zo. Kijk wat je wel kunt doen, uitgerekend nu in deze weken heb je daar misschien wel tijd voor. Als bedrijf maar ook als prive-persoon. Bepaalde plannen uitwerken, onderzoek doen, lezen, leren. Probeer jezelf te verrijken, en niet door andere mensen geld uit hun zak te kloppen door uit deze hele situatie een slaatje te slaan.

Neem contact met me op als je iets wilt vertellen of delen. En als je je verveelt: lees dan mijn blog over mijn wel en wee in Zuid-Afrika.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.