Willie Pluijm’s spelletjes naar Zweden

0
255
willie-pluijm-levert-spellen-aan-Zweden

Een Nederlandse familie die een kaasboerderij en een ijsterras runt in Zweden zocht naar manieren om nog meer mensen naar hun terras te lokken. Ze dachten aan speciale activiteiten en kwamen vervolgens op het idee om Oud-Hollandse spellen neer te zetten. Op zoek daarnaar liepen ze Willie Pluijm tegen het lijf en de afspraak om zijn spellen in Zweden neer te zetten was gauw gemaakt.

jan-schelhaas-op-zijn-ijsterrasJan Schelhaas en zijn vrouw wonen sinds een jaar of 15 in Zweden. Ze maken en verkopen hun eigen kaas en ijs.

Van de mensen die op hun terras een ijsje komen eten krijgen ze vaak te horen dat het het lekkerste ijsje is wat ze ooit hebben geproefd. Er zal wel een hoop liefde in zitten!

Willie Pluijm's spelletjes naar Zweden om ijsterras aan te kledenDe spellen staan al klaar voor Jan. Hij hoopt dat ie ze allemaal in de auto krijgt! Ze zien er prachtig uit en Willie zou Willie niet zijn als ze niet een speciaal tintje hadden gekregen! De spelbakken zijn bekleed met ijsjes, Hollandse koeien en kippen. En nu maar afwachten wat de Zweden van onze Hollandse spellen vinden!

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.