Zeeuws meisje Wilma Vervoort binnenkort in PZC-krant

1
713

Een nomade in Zeeland? Dat kom je kennelijk niet vaak tegen. Zeker niet als het er een is die op grote honden past en bij navraag zelfs een voorliefde voor Zeeland blijkt te hebben. En … voor die mooie koeien niet te vergeten.

PZC

PZC is het Brabants Dagblad van Zeeland zeg maar, kort door de bocht. Gerrit van Loon werkt daar als freelance journalist en had mij op een of ander YouTube filmpje voorbij zien komen. Een Menopause Nomad in Zeeland met twee grote (op het eerste gezicht niet zo aaibare) honden, dat was wel een interview waard. En dus stuurde hij me een mail en spraken we elkaar vanmorgen telefonisch.

Hoe kwam ik er toch zo bij om rond te zwerven, wat deed ik met twee van die grote honden want die zagen er toch wel erg indrukwekkend uit op de foto en wat vind ik van Zeeland, by the way?

inandoutofafrica-wilmavervoort-tekstschrijver-interactive acts-menopause nomad-menopause magician-power of the pen-Lilou en Zazu

Hij interviewde me terwijl ik met Lilou aan een landweggetje tegen de auto aan stond te leunen. Ze lag braaf aan mijn voeten te snurken in de zon. Hoezo niet aaibaar? De hoeveelheid haar die een hond heeft bepaalt kennelijk toch hoe mensen ernaar kijken. Een pluizig, harig geval komt natuurlijk schattiger over in eerste instantie. Ik vertelde Gerrit dat deze twee vriendinnen juist enorm aanhankelijk en vriendelijk zijn. Of hij overtuigd was betwijfel ik nog.

Zodra het artikel verschijnt zal ik het met jullie delen! Maar straks eerst nog met de fotograaf op pad. Ook dat nog.

Ik schrijf voor mezelf maar ook voor anderen. Misschien wel voor jou? Zou jij wel willen dat al die mooie verhalen in jouw hoofd nou ook eens op papier kwamen? Dan wel digitaal? Dat zou zo maar kunnen als wij gaan samenwerken. Keertje over hebben? Neem dan contact met me op. 

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.