26 april Avond Van De Nederlandse Quiz

0
144
inandoutofafrica-wilmavervoort-tekstschrijver-interactive acts-menopause nomad-menopause magician-power of the pen-Avond Van De Nederlandse Quiz

De 26e Avond Van Het Nederlandse Lied kan helaas niet doorgaan. Maar niet getreurd: de organisatie heeft iets anders voor ons in petto: Avond Van De Nederlandse Quiz. Online natuurlijk. Toos en Theo Scheepens werken hiervoor samen met Andrea’s Borrelbar uit Best.

Op 26 april om 20.00 uur begint het festijn en uiteraard zijn er mooie prijzen te winnen. Deelname kost 15,00 euro; die kun je afrekenen wanneer je bij Andrea de antwoordlijsten gaat ophalen. En dan krijg je meteen een goodybag mee! Inschrijven kan hier.

Tijdens de avond verzorgt de huisband “Nix Mer An Doen” een (digitaal) optreden. Wanneer je hier klikt kom je op de Facebookpagina van Andrea’s Borrelbar terecht waar je een flitsende video van Toos en Theo kunt vinden.

Ik schrijf voor mezelf, voor anderen en, als je dat wilt, ook voor jou. Weten hoe dat werkt? Neem maar contact met me op dan kunnen we het erover hebben!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.