Daar ben je toch veel te oud voor!

0
631
inandoutofafrica-wilma vervoort-tekstschrijver-menopause magician-menopause nomand-power of the pen-vijftig plus magazine

Daar ben je toch veel te oud voor! Hoe vaak ik dat niet gehoord heb! Daarom leek dat me wel een goede titel voor het artikel dat ik mocht schrijven voor het Vijftig+ magazine. Lezen? Artikel Wilma Vervoort in Vijftig+ Magazine
Het komt in de maart-editie en verschijnt ergens rond de 25e februari. En … ik ga vaker voor hen schrijven. Dat is natuurlijk heel erg leuk.

Ik kwam met hen in contact toen ik mijn crowdfunding aan het promoten was. Die ben ik gestart omdat ik heel graag een boek wil uitgeven en om die actie onder de aandacht te brengen promoot ik me de wiedeweerga! Het mooie is dat ik van alles heb geleerd en bijgewerkt tijdens die promotie. Met Mailchimp leren werken om “emailmarketing” te doen (nieuwsbrieven), contactpersonen updaten (want die nieuwsbrieven moeten natuurlijk WEL aankomen), eindeloze hoeveelheden videofilmpjes maken en berichten om op social media te zetten.

Ik ben nu zelfs begonnen met het leren editten van filmpjes. Nou ja, dat klinkt interessanter dan het is want ik kan alleen nog maar de voor- en achterkant eraf snijden. Verder in het handboek ben ik nog niet.

Het is hard werken, zo’n crowdfunding. En je kunt geen dag verslappen want de klok tikt genadeloos door. Ik word ’s morgens wakker en meteen begin ik al te denken wat ik vandaag zal gaan doen! Inmiddels ben ik al op 50 euro na op 80% uitgekomen en als ik op 21 februari die 80% heb bereikt krijg ik 5 dagen extra. Om voor die laatste 20% (of meer) te gaan.

Steun jij me ook? Dan lever ik een gave tegenprestatie. Ik kan tekst voor je schrijven, je website checken, Zuid-Afrikaans voor je komen koken of (dat kan natuurlijk ook) jou mijn boek sturen als het eenmaal klaar is. Ik hoop dat je me steunt! Nog 1651 euro te gaan VOOR de 22ste februari. Vind je het doneren ingewikkeld, neem dan contact met me op. Alvast bedankt voor je hulp!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.