Tik Tok! Ik ben aan het aftellen!

0
733

inandoutofafrica-wilma vervoort-tekstschrijver-menopause magician-menopause nomand-power of the pen-Voordekunst

Tik Tok! Ik ben aan het aftellen!

De afgelopen 35 dagen ben ik bezig geweest met de eerste fase van mijn crowdfunding. Dankzij meer dan 90 donateurs heb ik de eerste mijlpaal bereikt: Minstens 80% op de laatste dag. Inmiddels zit ik zelfs al op 87! Nu mag ik vijf dagen langer werven en daar ga ik natuurlijk VOL gebruik van maken. 26 februari is de laatste dag. Helpen jullie me?

Moedboek

Ik wil graag mijn MOEDBOEK uitgeven over allerlei veranderingen die ik anderhalf jaar geleden in mijn leven heb doorgevoerd en jullie vertellen wat die met zich meebrachten. Nu ik huis en haard heb opgegeven zwerf ik met een of twee koffers en een “kantoortas” rond van oppasadres naar oppasadres en vervolgens door naar Zuid-Afrika waar Nic woont.

inandoutofafrica-wilma vervoort-tekstschrijver-menopause magician-menopause nomand-power of the pen-Nic Le ChameleonIk begon te bloggen over de hilarische situaties waar ik regelmatig in terechtkom, de improvisaties, de verdrietige momenten en de lessen die ik leerde. Maar ook hoe het is om te leven met een man die eruit ziet als een Nederlander en een soort Vlaams praat maar beslist uit een heel andere cultuur komt. Het is een Afrikaner en die zijn anders dan Nederlandse mannen. Niet beter, of slechter, maar anders. En ook dat levert weer leuke inzichten en ervaringen op.

Tik Tok ik ben aan het aftellen InAndOutOfAfrica-Menopause Nomad-Wilma Vervoort-Tekstschrijver-Power of the pen-Menopause Magician-Interactive Acts-voor de kunst 22022021Tegenprestaties

In ruil voor de donaties lever ik tegenprestaties aan de donateurs. Ik kan teksten voor hen schrijven of websites checken.

Of hun naam vergezeld van hun donatiecommentaar in mijn boek opnemen. Maar ook: een potje komen koken! Links zie je mijn favoriete trifle. Die kan ik voor jou komen maken (als tegenprestatie voor jouw steun aan mijn actie). En wat denk je van deze scones? Heerlijk als ze nog warm zijn met gesmolten roomboter en jam!

InAndOutOfAfrica-Menopause Nomad-Wilma Vervoort-Tekstschrijver-Power of the pen-Menopause Magician-Interactive Acts-scones

Tik Tok! Ik ben aan het aftellen!

Steun je mij om op die 100% uit te komen? Ik lever daarvoor uiteraard een tegenprestatie en ook nog eens MET LIEFDE! Op de site van Voordekunst kun je lezen wat die prestaties inhouden en een donatie doen. Dat kan overigens al vanaf 10 euro. Elke bijdrage verwelkom ik met groot gejoel en blijdschap en Nic is inmiddels al compleet murw van al mijn gejoel en gepraat en gegil. Want alles draait hier nu om de crowdfunding natuurlijk!

Ik ben ben benieuwd hoe de laatste dagen zullen verlopen en waar ik uiteindelijk op terecht weet te komen qua bedrag. Aan mijn inspanningen en de hulp van mijn donateurs zal het alvast niet liggen! Help jij me ook naar de eindstreep? Klik hier om dat te doen. Ontzettend bedankt!

Wil je nog wat meer weten? Neem dan contact met me op.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.