Duurzaamheidskrant voor Tomorrow Energy

0
194
Tekstschrijver-Best-Wilma-Vervoort-Correspondent-Eindhovens-Dagblad-Tomorrow Energy Zonnepark 1

Ik heb een Duurzaamheidskrant voor Tomorrow Energy gemaakt voor Tomorrow Energy, een ontwikkelaar van eco-zonneparken uit Eindhoven. Hakkan Yildirim, CEO, had het plan opgevat om mensen via een “gewone” krant die huis-aan-huis bezorgd wordt, te informeren over klimaatverandering. Want volgens hem schort er nogal wat aan de kennis daarover. Dat ligt niet aan de mensen, maar aan de manier waarop er door allerlei “professionals” over het onderwerp wordt gepraat. Te technisch, te wollig, te fatalistisch en te ingewikkeld. Daarom blijft het voor veel mensen de ver van hun bed show.

Wat is klimaatverandering nu eigenlijk?

In zijn eigen Duurzaamheidskrant voor Tomorrow Energy wil Hakkan op toegankelijke wijze uitleggen wat klimaatverandering nu eigenlijk inhoudt. Waar komt het vandaan? Wat is er nu ECHT aan de hand en vooral: waarom moeten we er wat aan doen en dan het liefst met z’n allen. Want vele handen maken ook hier licht werk. Al is dat laatste wel een understatement, want licht werk is het allang niet meer. Er ligt een behoorlijke klus die we moeten klaren. Dat komt niet alleen vanwege de doelstellingen die zijn afgesproken, bijvoorbeeld via het klimaatakkoord. Maar zeker ook door alles wat we in de wereld zien gebeuren. De natuur maakt zelf inmiddels een gigantisch statement waar we onze ogen niet meer voor kunnen sluiten.

Is Nederlander een grote vervuiler?

Al de slechte berichten die mensen horen maken hen redelijk murw. Wat kunnen wij er nu nog aan doen? Waarom moeten WIJ het ├╝berhaupt doen? Andere landen zijn veel groter! Iedereen kent zo langzamerhand wel de kaart met het hele kleine rode stipje erop (Nederland) waarmee men duidelijk wil maken dat onze inspanningen nog niet eens een druppel op een gloeiende plaat zijn. Maar dat is dus niet waar. Nederland is een van de grootste vervuilers binnen de EU en we lopen strak in de achterhoede als het gaat om het behalen van de doelstellingen.

Vele handen maken licht werk

In de krant van Tomorrow Energy hebben we zaken zo makkelijk mogelijk uitgelegd en ook tips en tricks gegeven over wat je als burger zelf kunt doen. Als veel mensen kleine stapjes nemen is het effect groots! De krant is klaar en het was erg leuk om hem te maken. Hakkan slaagt er als geen ander in om zaken duidelijk toe te lichten en uit te leggen, dus ik heb er heel veel van opgestoken.

Huis aan huis krant

Zo’n krant die huis aan huis bezorgd wordt komt dus ook terecht bij mensen die NIET op social media zitten of veel rondsnuffelen op internet. Met name wanneer je binnen een bepaalde regio mensen wilt informeren over bepaalde plannen die je hebt als ondernemer is het een handig medium. Zeker wanneer je vergunningen aan moet gaan vragen en er bestemmingsplannen moeten worden gewijzigd. Met een krant kun je vooraf betrokkenen informeren over je plannen zodat er mogelijk minder (of zelfs geen) bezwaren worden ingediend. Meer weten over hoe zo’n krant voor jou zou kunnen werken? Stuur me een mail dan kan ik je er van alles over vertellen!

Dit is de link naar de krant die ik voor Tomorrow Energy maakte Tomorrow Energy Duurzaamheidskrant Wilma Vervoort

Ik kan ook voor jou content schrijven! Neem contact met me op of kijk op mijn website

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.