Event: vlooienmarkt Leeuwerik Best 23 juni

0
476
Tekstschrijver-Best-Wilma-Vervoort-Correspondent-Eindhovens-Dagblad-Interactive Acts Vlooienmarkt De Leeuwerik

Op zondag 23 juni a.s. wordt in het Centrum van Best weer de jaarlijkse Vlooienmarkt gehouden door Buurtvereniging De Leeuwerik. Het begint om 9 uur en duurt tot ongeveer 15 uur. Toegang 1 euro, kinderen tot 12 (mits onder begeleiding) mogen gratis binnen.

Bijzonder dit jaar is de aanwezigheid van een aantal deelnemers van de Lumensgroep en de GGZE uit Best. Een groep vrouwen van diverse nationaliteiten gaan hun spulletjes aan de man proberen te brengen. En dat zal wel lukken want vlooienmarkten worden steeds populairder.

Je kunt voor weinig geld een plaatsje krijgen om overbodige spullen te verkopen in plaats van ze zo maar weg te gooien. Anderen zijn er vaak heel blij mee, want zij kopen voor weinig geld iets wat ze nodig hebben. Zo krijgen spullen een tweede leven en hoeft er tegelijkertijd minder geproduceerd te worden. Ook nog eens goed voor het milieu dus!

Deze vlooienmarkt is een belangrijke bron van inkomsten voor de Buurtvereniging. Zonder  subsidies probeert het bestuur het hele jaar door activiteiten voor de jeugd te organiseren.

De markt wordt gehouden op het grote Evenemententerrein aan de Spinnerstraat in het Centrum van Best achter Winkelcentrum de Boterhoek.  Op de markt staat een tent voor een hapje en een drankje, een gezellig terras en vrolijke muziek. Tevens zijn daar openbare toiletten.  De opbrengst gaat volledig naar jeugdactiviteiten van de Buurtvereniging.

Wilt u nog meedoen? Bel dan naar Willie Pluijm op 0627617894

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.