Happy Bodies Eindhoven opent 2 november haar deuren

0
1373
Tekstschrijver-Best-Wilma-Vervoort-Correspondent-Eindhovens-Dagblad-happy-bodies-strijp-s

Wil jij weten hoe je gegarandeerd resultaat boekt door verantwoord en effectief sporten te sporten? Ga dan op zaterdag 2 november kijken bij Happy Bodies. De feestelijke opening vindt plaats tussen 09.00 en 15.00 uur aan de Philitelaan 59a in Strijp S.

3d-bodyscan

Regelmatig bewegen is nodig om gezond oud(er) te worden. Toch hebben we vaak allerlei excuses om het niet te doen; geen tijd wordt het vaakst genoemd. Eigenlijk bedoelen we dan natuurlijk geen zin. Maar …met de komst van Happy Bodies naar Eindhoven valt die “geen-tijd-smoes” weg. Met slechts 35 minuten sporten per 5 dagen haal je op zeker je doelstelling. Ook als je niet topfit bent. Een 3d bodyscan en een persoonlijk gesprek met een lifestylecoach liggen aan de basis van jouw persoonlijke trainingsprogramma.

Geen tijd is geen excuus

“Onze doelgroep bestaat uit mensen die geen zin en/of geen tijd hebben om te sporten. Wij halen hun bezwaren weg door samen met hen een heel persoonlijk programma op te stellen met intensieve begeleiding door speciaal opgeleide lifestylecoaches. Vervolgens garanderen wij hen dat zij hun doelstelling behalen door elke 5 dagen slechts 35 minuten te komen sporten. Meer hoeft echt niet, want rust is zeker zo belangrijk.” Aan het woord zijn Johan de Rooij en Bart Rovers, eigenaren van Happy Bodies Eindhoven. Ze zijn al jarenlang werkzaam in de fitnessbranche en hebben met eigen ogen gezien waar het op reguliere sportscholen en fitnesscentra misgaat.

“Misgaan in die zin dat veel mensen het niet volhouden. Ze krijgen te weinig persoonlijke begeleiding en haken dan af” verklaart Johan. “Bij ons is het tegenovergestelde het geval. Zodra jouw persoonlijke doelstelling is bepaald wordt het programma om dat te bereiken opgeslagen in een polsbandje. Dit polsbandje stuurt onze “Milon-Cirkel” aan, een opstelling van 12 volautomatische fitnessapparaten. Onze begeleiders staan in diezelfde cirkel om mensen te helpen en te entertainen. Op elk apparaat train je een minuut. Daarom is de wachttijd nooit langer dan 4 minuten.”

De club heeft een boutique-achtige uitstraling en het ledenaantal wordt beperkt gehouden. In het westen van het land zijn al diverse Happy Bodies-clubs aan de gang en de leden zijn lovend over de gang van zaken. Men ervaart de training als effectief, eenvoudig uit te voeren en is zeer te spreken over de resultaten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.