Heb jij een broertje dood aan schrijven?

0
217

Je komt OM in het werk en tot overmaat van ramp moet je ook nog een tekst eruit zien te jassen. Want ja, er zal toch iets op social media moeten komen om de boel up to date te houden! Een blog zou geweldig zijn natuurlijk maar nee, dat zit niet er niet in. Misschien kun je ergens iets vinden en dan kopieer je gewoon het een en ander.

Voor je het weet ben je toch nog een flinke tijd zoet en wat heb je dan? Laten we eerlijk zijn: nog steeds NIKS. Het is Knudde!

Tekstschrijver-Wilma Vervoort-Content Schrijven-Heb jij een broertje dood aan schrijvenKomt het bovenstaande je bekend voor? En vooral: zou je het anders willen? Ik weet zeker dat ik je kan helpen. Jij praat tegen me aan, ik luister, stel vragen en maak vervolgens een tekst waar jij je helemaal in kunt vinden.

Een tekst voor op je website, je social media of “ouderwetsch” als advertorial in je lokale huis-aan-huis-blad, krant of (vak)tijdschrift?
Of moeten er plannen geschreven worden en zie je de bui al weer hangen; concepten die vrijwel eindeloos blijven circuleren omdat iedereen er zijn zegje over wil doen?

Menopause Magician-content schrijven-Tekstschrijver-TrifleDus … heb jij een broertje dood aan schrijven?

Waar je ook op tekstgebied mee kampt, ik ben je vrouw!

Ik heb een groot gevoel voor humor en kan ook nog eens verrekte lekker koken!

Wanneer je zin hebt om nog meer over me te lezen klik je hier. Misschien wil je een referentie hebben? Kan!

Heb je haast? Stuur me meteen een mail. Ik weet zeker dat we elkaar weten te vinden!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.