Ondersteun de Bestse Horeca en win 250 euro

0
165
wilma vervoort-tekstschrijver-content schrijven-Horeca ondersteuning actie Best
Met dank aan BestBijzonder persbericht

Lekker eten …. gewoon bij jou thuis. Alleen hoef je het niet zelf klaar te maken. Je bestelt het bij de lokale horeca EN maakt tegelijkertijd kans op een shoptegoed van 250 euro.

Tijdens de eerste Coronagolf hebben de Bestenaren de lokale ondernemers gesteund door mee te doen aan de ‘koop lokaal besteed in Best’ actie. Toen werden massaal de bonnen van de Bestse aankopen ingeleverd bij het Centrummanagement Best.  Verschillende inwoners wonnen vervolgens de BestBijzonderbonnen ter waarde van 250 euro.

Nu is een soortgelijke actie opgezet, maar dan speciaal voor de Bestse horeca.

Laat jij je eten bezorgen door de lokale horeca, of haal je deze zelf af? Dan maak je kans op € 250 shoptegoed. Iedere week wordt er één winnaar bekendgemaakt die € 250 aan BestBijzonderBonnen wint. Deze kun je besteden bij de winkels en horeca in Best met de “Wij doen mee”-sticker. En dat is dus ook nog eens lekker lokaal!

Hoe het werkt

Mail je kassabon/betaalbewijs naar secretariaat@cmbest.nl of lever hem in bij CMBest, Kap. J.A. Heerenstraat 33. Vermeld je naam en telefoonnummer en mailadres. Iedere maandag is er een nieuwe winnaar.
De actie loopt t/m 31 december 2020. Voor meer informatie over deze actie ga je naar www.bestbijzonder.com

Deze actie wordt mogelijk gemaakt door het Centrummanagement, Gemeente Best en BestBijzonder.

Ik schrijf voor mezelf, voor opdrachtgevers, en als je het wilt: ook voor JOU! Weten hoe het werkt? Neem dan contact met me op.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.