Speelgoed opruimen? Rotary Best-Oirschot is er blij mee!

0
650
inandoutofafrica-menopause nomad (3)

Ieder jaar plaatst Rotaryclub Best Oirschot rond de Kerst een Wensboom in Best of Oirschot. Mensen mogen daar een wens in hangen, bij voorkeur voor een medemens. Afgelopen jaar stopte een vijfjarig meisje haar wens erin: zij zou graag haar knuffels willen delen met kinderen die het niet zo goed hebben als zijzelf.

Speciale actie

De Rotary vond dat een heel mooi idee en besloot er een speciale speelgoedinzamelingsactie voor te organiseren. Die vindt binnenkort in Best plaats. De ‘Rotarians’ hopen dat mensen massal boeken, speelgoed en knuffels komen brengen. Graag schoongemaakt en, als het om knuffels gaat, gewassen.
De voorkeur gaat niet uit naar Dvd’s, computerspellen of geweld gerelateerd speelgoed.

Speelgoedbank en Verjaardagswinkel

Alle ingeleverde spullen worden verdeeld over twee organisaties: de Speelgoedbank en de Verjaardagswinkel. Zij helpen gezinnen die het financieel moeilijk hebben, om toch een leuk cadeautje te kunnen geven met verjaardagen en feestdagen. Op 5 oktober wordt het speelgoed aangeboden, in bijzijn van het vijfjarig meisje.

Datum van inzameling: 1 oktober. Tijd: Tussen 11.00 en 14.00 uur. Locatie: Zessprong 20, Best. Meer info: Els Breukink (06-44480210) en Jeannette van de Ven (06-23473417).

Ik schrijf voor de krant, voor mezelf en, als je dat wilt, ook voor jou. Al die verhalen die door jouw hoofd dwarrelen … zo opgeschreven dat je jezelf er precies in herkent. Ja! Zo bedoelde je het! Weten hoe dat werkt? Klik hier om contact met me op te nemen. Dan kunnen we het erover hebben.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.