Verswinkel Culinoor 2 december opening Wilhelminaplein Best

0
3592
opening-culinoor-best

Zondag 2 december opent Noortje Mensinck, 26 jaar oud, haar eigen winkel aan het Wilhelminaplein in Best. “Want dat wilde ik altijd al!” vertelt ze. Ze heeft een ondernemersopleiding Detailhandel afgerond en stage gelopen in een delicatessen- en kaaswinkel. Daarnaast heeft ze 6 jaar werkervaring opgedaan in een slagerij, dus ze kent het klappen van de zweep.

“Ja, het is best een hele stap maar ik ben toch totaal niet zenuwachtig” lacht Noortje. “Alles is goed voorbereid en Johan Noltes heeft mij de afgelopen maanden heel goed begeleid. Het is jammer dat hij de opening niet meer kan bijwonen”.

Ze heeft voor het Wilhelminaplein gekozen omdat daar geen “echte” slager meer zit en dat is voor de inwoners een groot gemis. Er zal straks onder andere rundvlees uit Schotland, Ierland en Australië worden verkocht en er staan twee “echte” slagers in de winkel.

Nu is Culinoor wel wat meer dan alleen een slager. Er wordt namelijk naast vlees ook brood, kaas, groente, fruit, nootjes, chocolade en wijn verkocht. En niet te vergeten: zelfgemaakte kant-en-klaar maaltijden. Tijdens het winkelen kan je een lekkere kop koffie drinken (van het huis!).

“De buur-winkels zijn erg enthousiast” vertelt Noortje. “Het is toch weer iets nieuws, zo op het Wilhelminaplein.” De nieuwe winkel heeft een industrieel/landelijke inrichting, is ruim van formaat, zo’n 330 m2 en en biedt werk aan een flink aantal mensen (omgerekend 5 fulltime banen).

Culinoor is open van maandag tot en met zaterdag tussen 9 en 19 uur. Het precieze adres is Wilhelminaplein 11. Je kan lekker voor de deur parkeren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.