Zo zien de aardbeitorens eruit!

0
76

Zo zien de aardbeitorens eruit die IVN Best onlangs schonk aan de buitenschoolse opvang in Best. Ik schreef daar al eerder over op deze site. En nu … is er een film waarin Annelies Berende (van IVN) haarfijn uit de doeken doet hoe het allemaal werkt met die aardbeitorens.

Het is de bedoeling dat de groei van de aardbeien vaker op de gevoelige plaats wordt vastgelegd. Die films zijn dan te bekijken bij Omroep Best TV. In ieder geval is het een kwestie van veel water geven. De oogst zal naar verwachting ergens in juli kunnen plaatsvinden.

Ik schrijf onder andere als correspondent voor het Eindhovens Dagblad en daarnaast schrijf ik blogs over mijn leven dat zich deels in Zuid-Afrika afspeelt, maar ik kan ook voor jou schrijven! Meer weten? Neem contact met me op.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.