Heerbeeckcollege haalt 2500 euro op voor De Nacht van de Vluchteling

0
982
wilma-vervoort-tekstschrijver-content schrijven-heerbeeck-frank lammers
Dank aan Heerbeeckcollege voor de foto

Maar liefst 3469 kilometer legden ze af, de leerlingen van het Heerbeeck International College. Dat deden ze tijdens de gymlessen via de app van De Nacht van de Vluchteling. Ik schreef daar al eerder over.

Flinke opbrengst

Hun sponsors betaalden voor al die kilometer iets meer dan 2000 euro en namens het Heerbeeckcollege deed directeur Van der Vorst letterlijk ook een duit in het figuurlijke zakje: 500 euro maar liefst. De opbrengsten van de actie dit jaar zullen bijdragen aan de zorg in vluchtelingenkampen en het nemen van maatregelen tegen Corona.

Op de film

Twee leden van Stichting Vluchteling bezochten samen met Frank Lammers het Heerbeeck geweest om een filmpje op te nemen ter afsluiting van de Nacht Van De Vluchteling. Het gefilmde materiaal zal, na montage, op Youtube en de website te zien zijn.

4 leerlingen, Femke, Julia, Emma en Inge, teamleidster Nancy Plasmans, directeur Rob van der Vorst en Mayke Aarts waren bij de opname aanwezig. De leerlingen vertelden hoe het er tijdens de gymlessen aan toeging om de kilometers te lopen die ze als doel hadden gesteld. Ook vertelden ze over de vakken waarin aandacht aan het vluchtelingenvraagstuk is besteed.

Op de foto (met dank aan Mayke Aarts):
Rij 1: v.l.n.r.: Emma, Julia, Inge, Femke
Rij 2: V.l.n.r.: Nancy Plasmans (teamleidster), Frank Lammers, Mayke Aarts (docente Spaans), Rob van der Vorst (directeur onderwijs)

Ik schrijf onder andere voor het Eindhovens Dagblad en daarnaast voor allerlei andere organisaties. Van artikelen tot schoolplannen, van brochures tot blogs en websiteteksten. Misschien zit jij om een schrijver verlegen? Neem eens contact met me op dan!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.