Kerststallenroute De Vleut Best bijna 7 km lang

0
216
Tekstschrijver-Best-Content-Schrijven-Wilma-Vervoort-Correspondent-Eindhovens-Dagblad-Kerst-in-de-Vleut
Met dank aan Kerststallen De Vleut Persbericht

Dit jaar wordt alweer voor de 8e keer de Kerststalroute in De Vleut georganiseerd. De afgelopen jaren hebben honderden mensen deze route afgelegd en genoten van de vele stalletjes die door de bewoners worden neergezet.

De meeste stalletjes worden elke dag vanaf 16.00 uur verlicht. Daardoor wordt de route nog sfeervoller. Hij strekt zich uit over een afstand van maar liefst 7 kilometer en er zijn in totaal bijna 100 kerststallen te bewonderen. Bij de Mariakapel staat natuurlijk weer de vertrouwde, grote Kerststal opgesteld met daarin het knikengeltje. Daar kan geld worden gedoneerd dat samen met de opbrengst van de kaarsjes naar een goed doel gaat.

De organisatie heeft vanwege corona wel een aantal maatregelen moeten nemen. Er kan helaas geen feestelijke opening worden gehouden en ook de deuren van de herberg blijven dit jaar gesloten. Verder verzoekt de organisatie alle bezoekers om de anderhalve meter afstand te respecteren.

Dit jaar is de route geopend van 20 december tot en met 6 januari. Meer informatie is te vinden op de website. De Kerststalroute ‘Routes in het groene woud’ kan ook als app gedownload worden via de Google Play Store of de Apple App Store.

Ik schrijf voor de krant, andere opdrachtgevers en als je dat wilt: ook voor jou. Weten hoe dat in zijn werk gaat? Neem eens contact met me op.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.