Rondje VOOR de zaak door Crew On Tour uit Best

0
671
wilma vervoort-tekstschrijver-content schrijven-terrasregistratie-crew on tour

Crew On Tour is een jong softwarebedrijf uit Best. Om de horecabranche te ontlasten schieten zij honderden horecazaken te hulp met hun gratis online tool Terrasregistratie. Een rondje VOOR de zaak dus! 

Sinds vorige week is het verplicht om gasten hun naam en contactgegevens te laten registreren. Dit is opgelegd ter bevordering van het corona bron- en contactonderzoek. Voor de horecaondernemer is dit weer een extra zorg. En ik weet dat dat echt zo is want mijn eigen zoon werkt in een horecatent in Amsterdam. Al die regels, een hoop gedoe en het moet allemaal met zo min mogelijk personeel gefikst worden ook nog eens.

‘De persoonsgegevens van je gasten noteer je natuurlijk niet op de achterkant van een bierviltje. Daarom hebben we een eenvoudige online tool ontwikkeld, genaamd Terrasregistratie. Hiermee registreert de horecaondernemer gratis en veilig zijn gasten.‘ Dit zegt initiatiefnemer Tim van de Vondervoort van Crew on Tour.

Terrasregistratie is een webapplicatie waarmee horecagelegenheden de contactgegevens van hun gasten (tijdelijk) kunnen bijhouden. Ook kan er een simpele gezondheidscheck uitgevoerd worden. Gasten registreren zichzelf razendsnel door het inscannen van een QR-code, of laten zich bij aankomst door een medewerker inchecken.

Waarom steekt Crew On Tour een helpende hand toe?

Crew On Tour ontwikkelt websites, webshops, apps en software voor bedrijven binnen de horecabranche en evenementenindustrie. Een zwaar getroffen sector die wel een steuntje in de rug kan gebruiken. ‘Het is schrijnend om te zien hoe gezonde bedrijven nu opeens moeten vechten om hun hoofd boven water te houden. Machteloos toekijken is voor ons geen optie! Daarom zijn we direct gaan nadenken over een nuttig en helpend initiatief.’ 

Direct na de aankondiging van Mark Rutte over de nieuwe maatregelen ging het team van Crew On Tour tot actie over. Nog dezelfde avond is de oplossing bedacht en is men gestart met programmeren. Inmiddels zijn er al ruim driehonderd horecagelegenheden aangesloten bij Terrasregistratie en wordt het bedrijf overspoeld met leuke reacties. En terecht. Geen academisch gezwam maar gewoon handen uit de mouwen en met een oplossing komen om echt te helpen. Petje af!

Horecaondernemers -en medewerkers kunnen zich binnen één minuut aanmelden via www.terrasregistratie.nl, zodat zij direct aan de slag kunnen!

Ik ben correspondent en schrijver en kan ook voor jou schrijven. Meer weten? Neem dan contact met me op.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.